22 de gener 2024

Novetat de febrer d'Astronave: Les germanes Grémillet 4

Com a novetat del mes de febrer d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, sortirà el quart àlbum de Les germanes Grémillet titulat L'isard i el cometa.

A la venda el 2 de febrer!
 


Les germanes Grémillet 4. L'isard i el cometa, de Giovanni di Gregorio i Alessandro Barbucci
Còmic
A partir de nou anys  
Cartoné - 72 pàgines - 21,2 x 28,2 cm - Color
ISBN: 978-84-679-6755-5
16,95 €



TORNEN LES GERMANES MÉS ESTIMADES PER TOTS, AQUESTA VEGADA DE VISITA ALS PIRINEUS!

Sarah, Casiopea i Lucille van als meravellosos Pirineus per a visitar l'observatori on treballa un astrònom molt ocupat amb el seu treball…, un tal Phillipe Grémillet, el seu pare! No obstant això, el retrobament no és tan genial com s'esperaven: l'home es passa el dia mirant les estrelles i no té temps per a prestar-los tota l'atenció que es mereixen.… Així que decideixen explorar les muntanyes mentre esperen que el científic els faci cas i deixi de buscar el cometa que porta tant de temps esperant.

Què trobaran les germanes dins d'un arbre? És una cançó? És un joc de pistes per a conèixer el bosc i, tal vegada, a la persona que sempre han sentit una mica lluny?

Di Gregorio i Barbucci introdueixen en la seva petita família al pare de les nenes, un personatge essencial, donant una nova dimensió a l'emoció i a la poesia omnipresent.


 

Font: Norma PDF pàg. 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada