18 de novembre 2023

Segona novetat de novembre de Mai Més: Univers!

Com a segona novetat de novembre, Mai Més Llibres publica el Univers!, d’Albert Monteys, nominat a un Premi Eisner. Un autor que ja és tot un clàssic i que meravellarà tothom amb aquesta obra d'històries de ciència-ficció.

L'anunci de la seva publicació va tenir lloc durant la Quarta Mai Més Conference, a final juny, previst llavors per l'octubre.

A la venda el 29 de novembre!

 
 
Univers!, Albert Monteys
Cartoné - 218 pàgines - 22,5 x 16,5 - Color
ISBN: 978-84-127386-5-0
19,50€


Un dels treballadors d’una empresa que acaba de posar en marxa una màquina per viatjar en el temps és enviat milions d’anys enrere, abans de la creació del món, amb una missió de màrqueting d’alt voltatge: ha de segellar cadascuna de les partícules de matèria que es generin amb el logotip de l’empresa, per tal de patentar l’univers i que a la tornada l’empresa sigui propietària del món. Aquesta és la premissa d’una de les històries que componen Univers!, que va ser nominat als prestigiosos Premis Eisner del còmic 2017, en la categoria de millor còmic digital.

Missions megalòmanes abans del big-bang, viatges a planetes llunyans a la recerca d’altres espècies intel·ligents, dessincronitzacions temporals, androides massa amorosos, insectes antropomorfs… Albert Monteys sempre ha sigut un apassionat de la ciència-ficció, i a Univers! deixa anar les seves fantasies i les seves pors per crear relats vibrants de color i espurnejants de sorpresa còsmica.
Fonts
: Punxes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada