22 d’octubre 2023

Novetats de novembre d'Edicions del Pirata: El 2 primers volums de "Juliette": Nova York i Paris

Tot començant el novembre, Edicions del Pirata estrena la sèrie Juliette, d'Émilie Decrock i Lisette Morival, basada en les novel·les de Rose-Line Brasset, amb els dos primers títols: Julitette a Nova York i Juliette a Paris. Una sèrie de divertits còmics juvenils a partir de 9 anys, plens de viatges i aventures.


A la venda el 2 de novembre!


Juliette a Nova York, d'Émilie Decrock i Lisette Morival. Basat en la novel·la de Rose-Line Brasset
A partir de 9 anys
48 pàgines - 20,4 x 27,5 cm - Color
ISBN: 978-84-17207-93-9
15 €




Acompanyada de la seva mare periodista, la Juliette viatja sempre que té vacances escolars. Uns dies abans de Pasqua, l’adolescent vola a Nova York per passar una setmana de somni a la famosa ciutat que mai dorm. En el seu itinerari: comprar, fer turisme i anar omplint el seu diari personal. Però, és clar, això no contempla els nous amics de la Juliette, que la porten a increïbles aventures per tota la ciutat.

 

Juliette a Nova York és un còmic juvenil molt divertit recomanat a partir de 9 anys. És el primer volum de la col·lecció «Juliette», adaptació oficial de la famosa saga literària canadenca creada per Rose-Line Brasset.


A la venda el 8 de novembre!


Juliette a París, d'Émilie Decrock i Lisette Morival. Basat en la novel·la de Rose-Line Brasset
A partir de 9 anys
48 pàgines - 20,4 x 27,5 cm - Color
ISBN: 978-84-17207-92-2
15 €



Les vacances d’estiu acaben de començar quan la Juliette i la seva mare volen a París. Tot i que hauria preferit passar les tardes a la piscina de la Gina, la seva millor amiga, la Juliette està força contenta de contemplar la ciutat des de dalt la Torre Eiffel, passejar en barca pel riu Sena, anar de compres a les Galeries Lafayette… i fer-se amiga de tres nois! Malgrat tot, dins els túnels subterranis més tenebrosos de la Ciutat de la Llum, l’adolescent viurà una aventura terrorífica.

 

Juliette a París és un còmic juvenil molt divertit recomanat a partir de 9 anys. És el segon volum de la col·lecció «Juliette», adaptació oficial de la famosa saga literària canadenca creada per Rose-Line Brasset.




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada