23 d’octubre 2023

Novetat de novembre d'Estrella Polar: Leotube 6

Aquest pròxim novembre, Estrella Polar, segell del Grup 62, continua la col·lecció de còmics del famós i petit youtuber LeoTube. El seu sisè títol és titula El tresor llegendari.


A la venda a partir del 3 de novembre!LeoTube 6. El tresor llegendari

Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 80 pàgines - 14 x 19,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-617-5
13,95 €Nova entrega de la col·lecció Leotube!

A qui van dirigits els còmics de Leotube?

Són uns còmics per petar-se de riure, divertits i emocionants per a nens i nenes fans de Leotube, Mikeltube i tota la Familia Tube, i per a tots aquells que estiguin aprenent a llegir i es vulguin aficionar a la lectura.

Coneix una mica més els Tube, la família més divertida i estimada de YouTube:

El Leo, el Mikel, Mama Tube, Papa Goril·la, el petit Bruno, el Professor NoVé, el gatet Bills, la Bruixa Gunilda, el Hacker, el Malvat DogDark o Kratos l'Aniquilamons són alguns dels personatges més famosos dels canals de Leotube, Mikeltube i la Família Tube, i també els trobareu en aquesta col·lecció de còmics amb aventures mai vistes en els vídeos, però igual d'emocionants i divertides.

Sinopsi de Leotube 6. Leotube i el tresor llegendari:

En aquesta ocasió, el Leo i els altres membres de la Família Tube es veuran immersos en una aventura de pirates, illes misterioses, zombis i una cerca del tresor amb mapa inclòs.

Característiques i valors:

-Còmics de 80 pàgines, en lletra majúscula, fàcils de llegir i que enganxen a la lectura.

-Inclouen pàgines especials amb dades curioses amb el tema de fons del còmic, en aquest cas informació pràctica sobre els pirates i la cerca de tresors.

-Llibres en què destaca el sentit de l'humor, però que a més eduquen en valors com l'empatia, el treball en equip, la solidaritat, l'esforç o l'autoestima.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada