03 d’octubre 2023

Arriba la Girocòmic 2023

La setena edició de la Girocòmic tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre al Palau Firal de Girona (Passeig de la Devesa, 32), consolidant-se una edició més com un referent entre els seus seguidors.

Com en les anteriors edicions no hi faltaran desenes d’activitats programades: exposicions, signatures, conferències, tallers i exhibicions.


El cartell

La Ruth Ginesta és una artista digital i il·lustradora de Girona, coneguda artísticament amb el sobrenom de Ruthisdrawing. Tot i tenir estudis d'arquitectura va descobrir ràpidament que la seva veritable passió era la il·lustració digital on s'ha especialitzat amb la creació d'il·lustracions plenes de colors, formes arrodonides i personatges simpàtics.

El fet que hagi estudiat arquitectura li dóna una perspectiva única que es reflecteix en el seu treball. Els seus dibuixos, detallats i precisos, transmeten  al mateix temps una sensació de lleugeresa i simplicitat.

És una artista amb un estil propi i distintiu que enamora a tothom que veu les seves il·lustracions. La seva obra és plena de tendresa i simpatia, i el cartell de la Girocòmic 2023 és una mostra de la seva gran habilitat i talent com a il·lustradora.

La podeu seguir a Instagram, Twitter i Tik Tok i us animem a donar suport a la seva obra a través de Patreon.


Horaris dels actes


 




Tota la informació de l'esdeveniment la podeu trobar al següent enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada