11 de setembre 2023

Norma Editorial recupera Card Captor Sakura en català

Amb motiu de la Diada nacional de Catalunya, Norma Editorial ha anunciat que recupera Card Captor Sakura, de Clamp, que ja fou publicada per la desapareguda Ediciones Glénat sota el nom Sakura, la Caçadora de Cartes, de l'octubre de 2007 a l'octubre de 2009, constant llavors de 12 volums.

Aquesta nova edició constarà de 9 volums, i entenem per l'anunci que mantindrà el nom original en anglès. Es començarà a publicar aquest desembre, suposant que coincidint amb el 29 Manga Barcelona i serà el primer shôjo en català de l'editorial.



Norma Editorial a la 41a Setmana del Llibre en Català

Que avui anunciarien una nova obra ho van comentar ahir, diumenge 10 de setembre, a la Setmana del Llibre en Català, on el matí van parlar de la seva línia manga en la nostra llengua, la qual l'Annabel va comentar que funcionava bé i també van aprofitar per presentar la nova edició integral de Japonès en vinyetes, juntament amb el seu autor, en Marc Bernabé que serà novetat d'octubre, però que de manera excepcional el podeu trobar a la Setmana.

Japonès en vinyetes és el primer i únic curs per aprendre japonès en català. Ara que tenim de nou una "efervescència del manga, és el moment perfecte" per editar-lo de nou, a més s'ha aprofitat per corregir coses i posant-hi molt afecte.

És una eina perfecta per iniciar-se en l'idioma, per aconseguir un nivell bàsic, comenta Annabel Espada.

Aquest llibre està pensat per estudiar de manera autodidàctica. Està enfocat per estudiar a partir del manga i tots els exemples estan formulats d'aquesta manera.

Van avançar que Japonès en vinyetes té dos volums i que s'estudiarà la sortida del segon en català.

Al torn de preguntes, Annabel va comentar que ja s'ha plantejat a les editorials japoneses nous projectes que puguin sortir tant en català com castellà.



Fonts
: Anunci Sakura, La Setmana Norma, Mangazín Podcast, LadyMangaHep



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada