28 de maig 2023

Primera novetat de de juny de Bruguera: Frida McMoon 2. La poció daurada

Com a primera novetat per aquest pròxim juny, Bruguera, segell editorial de Penguin Random House traurà el segon volum de la sèrie Frida McMoon, titulat La poció daurada.

 
A la venda el 8 de juny!  
 

Frida McMoon i la poció daurada
, de Pedro Mañas i Laia Ferraté
Traducció d'Enric Fontvila Batalla
Mestres de l'humor Frida McMoon 2
A partir de 7 anys
Cartoné - 48 pàgines - 21,9 x 29,8 cm - Color 
ISBN: 9788402426871
14,90 €


Arriba la segona entrega de Frida McMoon, la nova saga de Pedro Mañas!


Després de l'aventura al museu, en el qual la Frida va conèixer els crononàutes i es va convertir en una més de l'equip dels aprenents, arriba una nova missió per a tots els viatgers del temps!

En aquesta ocasió, els aprenents, avorrits d'estudiar, inicien una batalla campal amb armadures oxidades i espases velles... però acaben castigats per Madame Curie i han de netejar el magatzem del museu. Allà descobriran una peça misteriosa que s'ha convertit en or pur… cosa que vol dir que algú, novament, està alterant el passat!

Una heroïna com tu, en una societat secreta i viatges increïbles a través de la història. No et perdis les aventures de Frida McMoon, la nova sèrie de Pedro Mañas, autor d'Anna Kadabra o Les Princeses Drac.

Un còmic imprescindible per als nous lectors de la mítica col·lecció Mestres de l'Humor, amb text de Pedro Mañas i il·lustracions de Laia Ferraté. Una sèrie que celebra el valor de la diferència, el poder de l'amistat i la importància de ser un mateix.

Què hi trobaràs, en aquest llibre?

- Frida McMoon és l'heroïna que mereixes: una protagonista diferent, creativa, curiosa i maldestre... però això és el que la fa única!

- Un còmic ple de vida i color! Il·lustrat amb la sensibilitat i talent de Laia Ferraté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada