11 de maig 2023

Novetat de maig d'Ooso: Getter Robot vol. 2

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del segon volum de Getter Robot

La pre-order estarà activa fins el 30 de maig (inicialment, el 23 de maig) que anirà acompanyada de dues cartes com a material extra i recordem que són exclusives del període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Getter Robot vol. 2, de Ken Ishikawa i Go Nagai
Rústic amb sobrecoberta - 464 pàgines - 12 x 17 cm - B/N
ISBN: 978-84-125599-10
16,50 €


Getter Robot (ゲッターロボ) és un manga creat per en Ken Ishikawa i en Gō Nagai. La sèrie d'anime fou produïda per la Toei Animation el 1974, fou emesa a través de la Fuji Television.

Getter Robot és considerat pioner en el concepte de màquines separades capaces d’integrar-se entre si per a formar un superrobot, gènere anomenat de manera popular com a mecha.

L’autor Go Nagai (també creador de Mazinger Z, Devilman i Cutie Honey) i en Ken Ishikawa són els seus autors. El 1974 veuria la llum el primer volum de Getter Robot, que contenia innovacions narratives mai vistes en un manga.

Els protagonistes són tres adolescents que practiquen arts marcials: Ryoma Nagare, Hayato Jin i Musashi Tomoe. Lluiten per a defensar a la humanitat de l’Imperi Reptilià, un regne conformat per descendents dels rèptils que van sobreviure a l’extinció vivint sota terra i desitgen conquistar el món. Per a això utilitzen tres meches, el Getter-1 (eagle), el Getter-2 (jaguar) i el Getter-3 (bear) que, al seu torn, es combinen per a formar el Getter Robot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada