01 de maig 2023

Novetat de maig d'Astiberri: Avni 5

Aquest maig arriba un nou còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberrila cinquena entrega d'Avni, titulat És únic! de Romain Pujol i Vincent Caut.

A la venda el 11 de maig!


Avni 5: És únic,  de Romain Pujol i Vincent Caut
Traducció: Adriana Plujà
Pàgines: 64
Color: Color
Tapes: Rústica amb solapes
Format: 17 x 21,5 cm.
Núm. edició: 1
ISBN: 978-84-18909-88-7
EAN: 9788418909887
Any de publicació: 2023
Col·lecció: Txikiberri
Sèrie: Avni (en català)

En aquest nou volum, l’Avni de poc no es menja la ciutat... literalment! La inventiva de Romain Pujol i Vincent Caut no té límits. L’Avni continua vivint aventures quotidianes rocambolesques, i amb cada història que protagonitza aflora la gràcia que el fa únic. No són només els seus poders, que li permeten estirar-se o volar, és també la seva personalitat, generosa i atenta alhora que juganera i gamberra. L’Avni s’equivoca, n’aprèn, descobreix que hi ha límits, com qualsevol nen de la seva edat. En aquesta ocasió a l’Avni li ensenyaran que a vegades és clau fer les coses per si mateix.

Seguim publicant una sèrie d’èxit sobradament demostrat tant en el mercat francòfon com a Espanya, amb més de 18.000 exemplars venuts en total. De fet, el treball de Pujol i Caut traspassa les fronteres i continua editant-se en més països, com fa poc a Corea, per exemple, la qual cosa confirma Avni com una sèrie universal, plena de jocs i picades d’ullet (sabreu trobar els autors que s’han dibuixat a si mateixos en les pàgines d’aquest volum cinc?) i que dona per a moltes hores de diversió en família.


Font:
Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada