23 d’abril 2023

La revista ADN torna per Sant Jordi i incorpora un dibuixant de la DC Comics

La primera revista de còmic publicada en català a les Balears, l’ADN, ha llançat el cinquè número de la nova era, coincidint amb la celebració del Sant Jordi, dia internacional del llibre. El seu coordinador, Vicent Ferrer, presenta a Ràdio Illa les principals novetats d’aquest fanzín fet a Formentera, entre les quals s’hi troben les aportacions de Guillem March, un dels il·lustradors del gegant DC Comics (Superman, Batman, Flash…); així com el dibuixant mallorquí Xavi Moya o la professora de l’IES Marc Ferrer, Mari Bibiloni. També destaca la il·lustració de portada, dibuixada per Jordi Soldevila i ideada per Joan Torres, que reprodueix l’hostal Miramar des Caló, a punt de rebre una imponent visitant armada amb una catana al més pur estil ‘Kill Bill‘.

Vicent Ferrer amb el darrer número de l’ADN.


Així mateix, no hi falten alguns dels habituals de l’ADN, com Juan Moreno, Jan Ribas, el mateix Vicent Ferrer o Javier Mendoza, amb qui també hem conversat. A més de parlar de còmic, hem abordat els articles de divulgació, microrelats i poesia, que també conformen el nou número.

Podeu comprar el nou ADN a les llibreries de Formentera (Alpe, Duoca i Tur Ferrer), i a través del correu electrònic escrivint a info.espaifrumentaria@gmail.com




Fonts
: Ràdio Illa Formentera, ADN Facebook

Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada