20 de març 2023

Novetats de març de Kaji: Dodoma vol. 3, Grendel vol. 3, Joc d'heroïnes vol. 1 i Orange vol. 1

Per aquest mes de març, amb el 41 Comic Barcelona, Kaji Manga, segell editorial del Grup Enciclopèdia, ens porta dos finals i dues estrenes. Els finals són els volums número 3 de Dodoma i Grendel, i les estrenes són els volums número 1 de Joc d'heroïnes i Orange.

A la venda el  30 de març!
 


Dodoma vol. 3, de Jun Shiraishi
Sèrie tancada de tres volums
Traducció d'Alèxia Miravet (Daruma)
Drama, fantasia, ciència-ficció
Rústica amb sobrecobertes - 194 pàgines - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN:
9 €

En Mana i els seus amics es dirigeixen al Cel , el destí del seu viatge. Hi trobaran esperança? O la perdran en arribar-hi? L'Olivia li explica a en Mana que al Cel, el lloc d'on ella i els seus provenen, hi podria existir la manera d'alliberar en Shino d'en Wanokuni. Dit i fet, emprenen el viatge cap a una torre situada enmig del mar que s'enlaira fins al seu objectiu. La història dels dos germans i del món on són, que va començar amb l'assassinat d'un Déu, arriba a la seva impressionant conclusió que revela com tots els misteris s'enllacen en una única explicació.


Grendel vol. 3, de Mako Oikawa
Sèrie tancada de tres volums
Traducció de Víctor Gomà (Daruma)
Fantasia i acció
Rústica amb sobrecoberta - 196 pàgs. - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-19477-08-8
9 €


Després d'haver tastat la sang de drac, la Camèlia pateix una profunda transformació que fa que els seus ulls ja no puguin vessar cap més llàgrima. Què és el que va donar-li i què és el que li va prendre el seu do? Arriba el colpidor volum final d'aquest fosc relat de fantasia!



Joc d'heroïnes vol. 1, de Tabasa Iori
Sèrie tancada de tres volums
Rústica amb sobrecoberta - 224 pàgs. - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-19477-17-0
9 €

L'Alícia, una ídol, es desperta de sobte en un bosc que no coneix. Mentre hi vaga, ensopega amb una noia que té un braç de bèstia gegantí i duu una caputxa de color roig. Es diu Caputxeta Vermella. És llavors quan descobreix que es troba perduda en un bosc on les heroïnes dels contes de fades es maten entre elles... A Joc d'heroïnes, la bellesa, la tristesa i la crueltat es combinen amb els personatges més coneguts dels contes, dibuixats amb unes habilitats artístiques espatarrants.


Orange vol. 1, d'Ichigo Takano

Sèrie tancada de set volums

Rústica amb sobrecoberta - 224 pàgs. - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-19477-00-2
9 €

A la primavera dels seus setze anys, la Naho rep una carta que s'envia ella mateixa des de deu anys en el futur. El seu jo a vint-i-sis anys li demana que no cometi els mateixos errors que ella en el passat i, per això, li fa arribar instruccions detallades sobre quines decisions ha de prendre en els esdeveniments de la seva vida. La primera té a veure amb en Kaheru, un nou company de classe. Però la Naho no en fa cas i una petita acció com permetre que els seus amics convidin en Kaheru a sortir amb ells en acabar les classes té conseqüències inesperades. És aquest el motiu que en Kaheru ja no hi sigui, en el futur? Pot salvar-lo la Naho en el present? Però viure sense penedir-se de res no és tan senzill com esperava.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada