05 de març 2023

Novetat de març de Comanegra: Roc Guitar vol. 1. Dharma, del duet Copons & Fortuny

Per aquest març, el duet Jaume Copons i Liliana Fortuny aterra a Editorial Comanegra amb una nova sèrie de còmic similar a altres obres seves amb el primer títol de Roc Guitar, titulat Dharma, que s'afegeix a la col·lecció Comanegra Còmics.


A la venda el 15 de març!


 
Roc Guitar vol. 1. Dharma, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
200 pàgines - 16 x 22 cm - Color
ISBN: 978-84-19590-13-8
14,90 €


Aquest any en Roc Badosa ha fet massa el tarambana, i ara mira’l: només li queda una setmana per escriure un treball que els seus companys d’institut han fet durant tot el curs! Per si fos poc, ha de passar aquesta setmana a casa de l’àvia, la Lola, i el seu gos amb nom artístic. Ja veu a venir que l’avorriment serà estratosfèric! Però, mig per casualitat, en Roc acaba fent el treball sobre la Companyia Elèctrica Dharma, i tot plegat esdevé una aventura. En Roc no només descobrirà la història d’un grup de rock únic... També descobrirà un munt de coses d’ell mateix i es convertirà en una nova estrella: en Roc Guitar!

La parella artística formada per Jaume Copons i Liliana Fortuny inauguren una nova sèrie de novel·les gràfiques per a joves protagonitzada per en Roc, un noiet que descobreix la seva vocació periodística i roquera gràcies a la seva àvia, la Lola, una canya de dona. Copons & Fortuny són un dels grans fenòmens de vendes de la literatura infantil i juvenil catalana, i tots dos són uns roquers de primera. En la nova sèrie del Roc Guitar conjuguen el seu talent per explicar històries que atrapen i la seva passió per la cultura, que ens fan més accessible que mai.

 

 
Fonts: Jaume Copons, Les Punxes, Amazon,

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada