03 de gener 2023

Novetats de gener de Norma: Jujutsu Kaisen 3, Chainsaw Man 4 i Guardians de la Nit 3

Com a novetats de Norma Editorial per gener, es publicaran el volum 3 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, el volum 4 de Chainsaw Man, el volum 3 de Guardians de la Nit (Kimetsu no Yaiba),

Finalment, sortiran el febrer, el volum 7 de Tokyo Revengers, i també de Tatsuki Fujimoto, l'autor de Chainsaw Man, Look Back, que fou anunciat el passat octubre, en dos formats, en rústica amb sobrecobertes i en cartoné, sent més gran i també amb un preu major.

A la venda el 13 de gener!



Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 3, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5757-0
8 €


SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

L’Aoi Tôdô i la Mai Zen’in, dos estudiants de l’Institut de Màgia de Kyoto, s’han presentat davant d’en Fushiguro i la Kugisaki! Què respondrà en Fushiguro a la pregunta que li ha fet en Tôdô sobre com li agraden les dones? Per la seva banda, l’Itadori es troba en ple entrenament, i amb l’objectiu de practicar el combat real... anirà a l’escenari d’un incident provocat per una maledicció!



Chainsaw Man vol. 4, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N

ISBN: 978-84-679-5747-1

9 €

ARRIBA EL QUART VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

Després de l’incident amb el dimoni de l’eternitat, en Hayakawa i la Himeno es pregunten quin secret amaga en Denji, però la Makima no bada boca. D’altra banda, la Himeno li fa un petó a en Denji com a premi per haver-los tret de l’hotel, però va tan pet que li acaba vomitant a la boca.

Poc després, la Makima i la resta de membres del departament especial 4 van caient com mosques, víctimes d’una emboscada. Resulta que un misteriós espadatxí i una noia d’allò més estranya es presenten davant d’en Denji amb la intenció d’arrencar-li el cor a petició del dimoni pistola.

Es decidirà en Denji a fer un pas endavant enmig de tota aquesta bogeria?!


Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 188 pàg. - B/N
ISBN: 978-84-679-5849-2
8 €


ARRIBA EL TERCER VOLUM, ON PODRÀS SEGUIR LA HISTÒRIA DELS NOUS CAÇADIMONIS!

Amb l’ajuda de la Tamayo i en Yushirô, en Tanjirô i la Nezuko s’enfronten a un parell de dimonis que fan servir pilotes i signes de fletxa com a arma, i que a més diuen ser membres de les 12 Llunes Demoníaques o, el que és el mateix, subordinats directes d’en Kibutsuji. Seran capaços de vence’ls? Trobaran alguna pista que els guiï fins al seu arxienemic…?



A la venda el febrer!


Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 368 pàg. en B/N + 10 color
ISBN: 978-84-679-5180-6
16 €

ARRIBA EL SETÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

La batalla de la nit de Nadal queda resolta! En Takemichi per fi ha aconseguit complir la seva missió sense que hi hagi hagut cap víctima. I, tot d’una, apareix la Hina, amb qui suposadament havia trencat la relació... Quina una en deu portar de cap? I quin serà el proper moviment d’en Kisaki? Malgrat els seus èxits en el passat, quan torna al seu temps s’horroritza en veure que està en el pitjor present fins al moment, tot i que per fi aconsegueix trobar-se amb el Mikey de l’actualitat…

Comença un nou i impactant arc!



Look Back, de Tatsuki Fujimoto 
Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 144 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5970-3

8 € 

Edició especial
Cartoné - 14,8 x 21 cm - 144 pàgs - B/N

ISBN: 978-84-679-5971-0

14 €


DOBLE EDICIÓ PER A L’ÚLTIM TREBALL DE L’AUTOR DE CHAINSAW MAN!

La Fujino creu fermament en el seu talent, mentre que la Kyômoto s’està tancada a casa com una hikikomori. La inquietud i les ganes de crear manga és el nexe d’unió d’aquestes dues noies que viuen en una ciutat de províncies. Passen els dies i els mesos, i el suport ha estat constant...

Un magnífic volum únic amb una història de joventut presentada amb un estil gràfic excepcional i inimitable.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada