31 de desembre 2022

Novetat de desembre de Senyera: Els Poderosos Balears núm. 1

Hem pogut saber que Senyera Studios ha posat a la venda recentment, segons sembla des d'aquest dijous 29, el primer número d'Els Poderosos Balears, la quarta sèrie o part de la col·lecció Els herois catalans desperten!, amb Humberto González al capdavant.

Sobre la tercera sèrie o part titulada Els Llegendaris, ens haurem d'esperar l'any vinent, tal com ens ha comentat el seu creador, l'Humberto Gonazález, afegint que l'alteració de l'ordre és per donar prioritat als fans de les illes Balears, ja que les altres tres sèries estan més vinculades a Catalunya. A més no cal haver llegit el primer dels Llegendaris, per aquest primer dels Poderosos Balears.

Mencionar que Senyera Studios ja disposa de pàgina web.


  Ja a la venda!



Els Poderosos Balears núm. 1, d'Humbe,  Caio Marcus, Fred Moreira, Vieria
Els herois catalans desperten! part 4
Grapa - 24 pàgines
ISBN: 978-84-19706-01-0

3,50 €

El despertar dels superpoderosos catalans ha arribat a les costes de les Illes Balears. Quatre superherois dels Països Baixos hauran d’interrompre les seves vacances, no de bon grat. Hauran d’ajudar aquests nous superherois controlar els seus poders i no serà fàcil. Aquest grup estarà format per alguns dels superherois més poderosos dels Països Catalans. Quins són?
 



Senyera Studios: Web, Instagram, Twitter i Facebook
 



Font: Universal Cómics

Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada