17 d’octubre 2022

Novetats de novembre d'Edicions del Pirata: Ot el bruixot - Tires còmiques vols. 1 i 2

Tot començant el novembre, Edicions del Pirata recupera les tires còmiques d'Ot el Bruixot, el conegut personatge de Picanyol, tot publicant-ne dos volums.

L’antídot contra l’avorriment!

Endinsa’t en l’esbojarrat i simpàtic món de l’Ot el bruixot i gaudeix de les seves tires còmiques més famoses, publicades consecutivament durant més de 40 anys!


A la venda el 2 de novembre!


Ot el bruixot - Tires còmiques vol. 1, de Picanyol
A partir de 5 anys
148 pàgines - 12,7 x 20,3 cm - B/N
ISBN: 978-84-17207-70-0
11,95 €


Amb aquesta nova edició de les clàssiques tires còmiques de l’Ot el bruixot recomanades per a totes les edats, també podràs aprendre un truc de màgia i faràs una manualitat superdivertida. Aquest és el primer llibre de la col·lecció, així que trobaràs les activitats més senzilles. La dificultat augmentarà progressivament en els dos llibres següents.

L’humor blanc i subtil d’en Picanyol et farà cargolar-te de riure. No hi ha ningú que es pugui resistir a l’encant de l’Ot, que ha enamorat vàries generacions amb les seves ocurrències brillants i desbaratades. Seu, relaxa’t i gaudeix del món còmic de l’Ot el bruixot. T’enganxarà! L’Ot el bruixot és l’antídot contra l’avorriment!A la venda el 9 de novembre!


Ot el bruixot - Tires còmiques vol. 2, de Picanyol
A partir de 5 anys

148 pàgines - 12,7 x 20,3 cm - B/N
ISBN: 978-84-17207-76-2
11,95 €


Amb aquesta nova edició de les clàssiques tires còmiques de l’Ot el bruixot recomanades per a totes les edats, també podràs aprendre un truc de màgia i faràs una manualitat superdivertida. Aquest és el segon llibre de la col·lecció, així que la dificultat de les activitats és lleugerament major que al llibre anterior.

L’humor blanc i subtil d’en Picanyol et farà cargolar-te de riure. No hi ha ningú que es pugui resistir a l’encant de l’Ot, que ha enamorat vàries generacions amb les seves ocurrències brillants i desbaratades. Seu, relaxa’t i gaudeix del món còmic de l’Ot el bruixot. T’enganxarà! L’Ot el bruixot és l’antídot contra l’avorriment!Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada