28 d’agost 2022

Novetats de setembre d'Astronave: "Les germanes Grémillet 3", "Mikoo i el cinturó màgic", i "Menjant amb por"

Com a novetat del mes de setembre d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, traurà tres novetats: el segon àlbum de Les germanes Grémillet titulat El tresor de la Lucille, Mikoo i el cinturó màgic de Rafa Barragán i Sandra Díaz, el còmic guanyador de la Beca Carnet Jove 2021, i per acabar tenim Menjant amb por, d'Elisabeth Karin Pavón Rymer-Rythén.

A més, a la Setmana del Llibre en Català 2022, a l'estand 41, hi trobareu Norma Còmics, amb el catàleg en català de Norma i Astronave.

A la venda el 8 de setembre!
 


Les germanes Grémillet 3. El tresor de la Lucille, de Giovanni di Gregorio i Alessandro Barbucci
Còmic
A partir de nou anys  
Cartoné - 72 pàgines - 21,2 x 28,2 cm - Color
ISBN: 978-84-679-5722-8
16,95 €


Un nou misteri per al club de les tres germanes!


Potser hi ha una cosa més horrible que unes vacances a la tardor sota la pluja, en una platja deserta, en companyia d'una drecera d'adolescents entremaliats? Clar que, ben pensat, fins el lloc més perdut amaga meravelles! A Sarah, Casiopea i Lucille els espera una nova missió: una misteriosa avantpassada que va desaparèixer sense deixar rastre. Quin és el seu secret? Per què ningú sap res d'ella? Era l'ovella negra de la família? Una pirata? O potser una contrabandista? En qualsevol cas, va deixar enfront de la costa un tresor que les germanes Grémillet hauran de trobar en alguna part entre les dunes silencioses, el balneari en ruïnes i el murmuri de la mar...

Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

Giovanni Di Gregorio és autor de novel·les gràfiques i còmics, amb més de 100 àlbums publicats. També ha col·laborat en sèries d'animació i videojocs de ressò internacional. És professor de guió a l'Escola Joso de Barcelona. 




Menjant amb por, de Elisabeth Karin Pavón Rymer-Rythén
Còmic

A partir de dotze anys 

Cartoné - 178 pàgines - 17 x 24 cm - Color

ISBN:
978-84-679-5781-5
16,95 €



Parlar dels teus monstres no és fàcil.

Com tota adolescent, l'Elisabeth no té una vida senzilla: els seus pares s'han divorciat, ha canviat d'institut, les seves notes han baixat i la gent surt de la seva vida igual que entra... Però tot i aquesta muntanya de pólvora, hi ha una cosa que la diferència de la resta: l'Elisabeth té a la Nore.

La Nore l'acompanya a totes hores, fa que es trobi segura i li diu que està molt guapa quan s'aprima. La Nore també li prohibeix menjar, controla les calories i l'esbronca si no li fa cas. I l'Elisabeth l'escolta. Fins que, un dia, el seu cos arriba al límit i és ingressada a la Sala Blanca, on els monstres com la Nore no poden entrar...

Elisabeth Karin Pavón Rymer-Rythén és dissenyadora i il·lustradora, i al seu temps lliure li agrada dedicar-se a la ceràmica, la pintura i l'escultura. En el procés creatiu li agrada centrar-se en la importància de la narració, convertint totes les seves obres en un relat. Mitjançant Menjant amb por, Elisabeth pretén parlar obertament sobre els TCA i la violència de la cultura de la dieta i imatge a la nostra societat.

UN CÒMIC AUTOBIOGRÀFIC que ajuda a reflexionar sobre els tractaments dels TCA i la cultura de la imatge i les dietes.

UNA HISTÒRIA QUE POSA SOBRE LA TAULA UN TEMA MOLT COMÚ A LA ADOLESCÈNCIA, obrint una conversa entre pares i adolescents.

Un debut necessari que tracta els trastorns alimentaris en primera persona, premiat i becat per la Fundació Nadine.



A la venda el 23 de setembre!
(Durant la Setmana del Llibre en Català disponible a l'estand de Norma Còmics)

Mikoo i el cinturó màgic, de Rafa Barragán i Sandra Díaz
Còmic

A partir de nou anys 

Cartoné - 80 pàgines - 17 x 24 cm - Color

ISBN:
978-84-679-5723-5
16,95 €


Acompanya al Mikoo i la seva colla en una aventura inoblidable!

En Mikoo i la seva colla troben un dia un cinturó molt peculiar que té el poder de concedir desitjos i que, a més a més, pot parlar! Tots cinc es divertiran junts i es faran molt bons amics, però sembla que una parella d'alienígenes misteriosos vol apropiar-se del cinturó màgic...

Rafa Barragán és un santboià de 27 anys, exalumne de l'Escola Joso i dibuixant de Mikoo i el cinturó màgic. Ha treballat il·lustrant diversos llibres per a Planeta, a la sèrie web dels SuperThings o com a background artist en pel·lícules d'animació. Actualment és professor de dibuix alhora que treballa en diferents projectes.

Sandra Díaz, nascuda a Sant Boi de Llobregat un 25 d'agost de 1993, es va graduar en Art Gràfic a l'Escola JOSO en 2016, i el mateix any va debutar amb el seu còmic digital Supersonic Girl, publicat a la plataforma digital WEBTOON. També ha treballat com a il·lustradora i colorista per a diferents llibres i còmics de Planeta i Norma Editorial. Actualment, es troba preparant nous projectes de còmic.

UNA DIVERTIDA HISTÒRIA per lectors que comencen a llegir còmics sols.

LA DIVERSIÓ ESTÀ ASSEGURADA amb les aventures del Mikoo i la seva colla.

CÒMIC GUANYADOR DE LA BECA CARNET JOVE 2021

 

Font: Astronave PDF

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada