15 de març 2022

Novetats de març d'El Cep i la Nansa: L'amor, quin cas! i Fede i la patrulla antibrossa!

Com a novetats d'aquest març, El Cep i la Nansa Edicions estrena la col·lecció Cala, pensada per a lectors d'a partir de 7 anys sobre temes de gran actualitat com l'autoestima i la cura de l'entorn.

Divertides històries ideals per a lectors independents. La combinació de narració amb les bafarades pròpies del còmic és el format perfecte per divertir-nos mentre llegim, a la casa i a l'escola. 

El dos primers títols són L'amor, quin cas! i Fede i la patrulla antibrossa!


A partir d'avui a la venda (15 de març)!

 

L'amor, quin cas!,  d'Anna Mas i Elisabet Serra
Cala núm. 1

Cartoné - 15 x 23 cm - 60 pàgines - Color.

ISBN: 978-84-18522-92-5

15 €

 
«Vols ser el meu nòvio?» pregunta la Sara a l’Alan. Què vol dir ser ‘nòvios’? Amb aquest enigma al cap, l’Alan i la seva amiga Lu comencen una de les investigacions més trepidants de la seva vida. Tenen tot un dia per esbrinar què és l’amor i què vol dir brillar amb una llum especial.

El primer títol de la col·lecció CALA ens apropa a l’amor en tots els seus sentits, des del que sentim per la nostra família, les amistats, els animals, els records… Però, sobretot, fa èmfasi en la importància de l’amor propi, de l’amor per a un mateix, aquell que ens fa brillar amb una llum especial.

 
Fede i la patrulla antibrossa, de José Carlos Román i Andrea Perpiñan
Cala núm. 2 
Cartoné - 15 x 23 cm - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18522-91-8
15 €


Hola! Em dic Fede i amb els meus amics, la Llúcia i en Pere, hem creat la Patrulla Antibrossa. Tots nosaltres tenim clar que el planeta ens necessita i entre tots el podem ajudar. T’apuntes a l’aventura?

El segon títol de la col·lecció CALA ens apropa a la consciència climàtica en clau infantil i des de l’humor, des de la mirada lúcida i honesta dels nens i nenes sobre l’estat del nostre entorn i les accions necessàries per conservar-lo.

 

 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada