23 de març 2022

Novetat d'abril d'Ooso: Himitsu Sentai Gorenger

La setmana passada, Ooso Comics va activar la pre-order o prevenda del volum únic de Kamen Rider, anunciant al passat Manga Barcelona, que estarà disponible fins el 8 d'abril. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, s'aniran fent els enviaments. També és obra de Shôtarô Ishinomori, autor de Kamen Rider.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 
El volum anirà acompanyat d'extres que s'anunciaran pròximament i que són exclusius només pel període de la pre-order. Passat el període de la pre-order els exemplars no aniran amb els extres.



Himitsu Sentai Gorenger, de Shòtarô Ishinomori
Rústic amb sobrecobertes - 342 pàgines - 120 x 170 mm - B/N
ISBN: 978-84-121769-8-8
12 €
El Tokusatsu, un fenomen cultural.

Monstres gegants, vestits amb poders, cíborgs, explosions, intensa acció, són els elements característics del gènere Tokusatsu. El tokusatsu és el gènere de les sèries i pel·lícules on es presenten kaijus (monstres), henshin (transformacions) i sentais (esquadrons, forces d’assalt).

Dins del Tokusatsu hi ha el subgènere Super Sentai que inclou als grups d’herois, com és el cas de Himitsu Sentai Gorenger, justament n'és el primer. 

El creador d’aquest subgènere va ser Ishinomori Shôtarô, qui també va crear el mític henshin heroi, Kamen Rider. A Ishinomori se l'anomena al Japó el “Rei del Manga” i continua sent una de les figures més influents de la cultura pop japonesa. Encara que va morir en 1998, té el rècord Guinness de “major nombre de mangues publicats per un autor”.

Himitsu Sentai Gorenger és un esquadró d’herois vestits amb vestits multicolors especialment dissenyats que milloren els seus sentits i habilitats. GO!

Conté un escrit d’Eduard Terrades Vicens (CINEASIA)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada