07 de novembre 2021

Novetats de novembre d'Astronave: Primats i El teatre del cos humà

Com a novetats del mes de novembre d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu Primats, còmic sobres les tres primatòlogues més importants, Jane Goodall, Dian Fossey i Biruté Galdikas, i també El teatre del cos humà, ambdues obres de Maris Wicks, i el primer juntament amb Jim Ottaviani.

A la venda l'11 de novembre!
 


Primats, de Jim Ottaviani i Maris Wicks
Còmic
A partir de 9 anys  
Cartoné - 144 pàgines - 15 x 21,4 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4757-1
15,95 €

Descobreix les tres primatòlogues que van canviar la ciència.

Jane Goodall va estudiar com fins aleshores ningú ho havia fet als ximpanzés i va descobrir que empren eines com nosaltres. Dian Fossey va protegir amb fermesa l'hàbitat dels goril·les i va donar a conèixer la seva precarietat a tot el món. Biruté Galdikas va estudiar als simis més desconeguts però més semblants a nosaltres, els orangutans, i va revolucionar el moviment per la conservació de les selves.

Maris Wicks és escriptora i il·lustradora de còmics. Ha treballat en sèries com Garfield, Adventure Time, SpongeBob i Batgirl, entre d'altres, i una de les seves grans passions són els còmics divulgatius. Primats, escrit per Jim Ottaviani, va ser best-seller de New York Times.

Jim Ottaviani treballa de bibliotecari quan no està escrivint còmics sobre científics. En el seu temps lliure, li agrada córrer i llegir. Pots trobar-lo a www.gt-labs.com.

El teatre del cos humà, de Maris Wicks
Còmic

A partir de 9 anys 

Cartoné - 240 pàgines - 17 x 24 cm - Color

ISBN: 978-84-679-4758-8

19,95 €


Descobreix el funcionament del nostre cos!

Esteu preparats per gaudir d'un espectacle únic? L'esquelet humà, el nostre presentador, us guiarà en un sorprenent viatge per totes les parts del cos.

Presenciareu... Com un sandvitx és digerit i acaba al vàter! Què són els somnis que crea el teu cervell! Qui s'encarrega de lluitar contra els virus i els bacteris! I molt més...

En aquesta divertida obra de teatre en còmic, aprendreu el funcionament de tots els sistemes del cos, com el digestiu, respiratori, endocrí o nerviós, i coneixereu a tots els que intervenen en aquests processos tan importants per poder viure.

 

 

Font: Astronave PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada