08 d’octubre 2021

Novetat d'octubre/novembre d'Ooso: Dororon Kun vol. 2

Ahir dijous a la tarda, Ooso Comics va activar la pre-order o prevenda del segon i darrer volum de Dororon Enma-kun que estarà disponible fins el 29 d'octubre de 2021. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, s'aniran fent els enviaments.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 
El volum anirà acompanyat d'extres que s'anunciaran pròximament i que són exclusius només pel període de la pre-order. Passat el període de la pre-order els exemplars no aniran amb els extres. 
 
A la venda el 29 d'octubre al 27 Manga Barcelona!



Sèrie de dos volums
Rústic amb sobrecobertes - 256 pàgines - 12 x 17 cm - B/N
ISBN: 978-84-121138-9-1
10 €

Continuen les desventures de la Patrulla Yokai!! Aventures i humor omplen les pàgines d’aquesta entranyable però esbojarrada sèrie del més genuí Go Nagai. Gooooo!! 

El rei de l'inframón instrueix al seu nebot Enma-kun, dotat del poder del foc, per a la caça dels yokai que s’han escapat de l'inframón i han descendit al nostre món i així protegir a la humanitat.

La patrulla d’Enma-kun està formada de Chapeau-jii, una sàvia criatura amb forma de barret, Kapaeru, un kappa (una criatura del folklore japonès que viu en rierols), i Yukiko-hime, la princesa de les neus, dotada del poder del fred i un cos impressionant.

En Go Nagai , autor de Cutie honey, Mazinger Z i Devilman ens presenta una altra gran obra referent com és Dororon Enma-kun, obra entranyable, divertidíssima i singular.

 ACTUALITZACIÓ  19 D'OCTUBRE

El dia 19 d'octubre al vespre, Ooso Comics confirma que aquest segon volum de Dororon Enma-kun estarà disponible al 27 Manga Barcelona, i acompanyat de l'extra de les pre-orders: Una "Box Collection" per guardar-hi els dos volums. Així que aquells que feu la pre-odrer, data límit el 29 d'octubre , i podeu anar al Manga Barcelona, podreu recollir el segon volum i el cofre.


Fonts: Ooso Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada