05 d’octubre 2021

Arriba el cinquè Girocòmic

El Girocòmic, la Fira del còmic, el manga i l'entreteniment de Girona, torna al Passeig de la Devesa de Girona, en la seva cinquena edició, els dies 9 i 10 d’octubre, després d'un any d'aturada forçosa, consolidant-se una edició més com un referent entre els seus seguidors.

Com en les anteriors edicions no hi faltaran desenes d’activitats programades: exposicions, signatures, conferències, tallers i exhibicions.

Entre els convidats d’enguany hi trobareu noms reconeguts del món clàssic editorial com nous il·lustradors que gràcies a les xarxes socials s’han fet un lloc a les cases de tots nosaltres.

El cartell 

El cartell d'enguany és obra del gironí JCNegre que ens presenta una Girona devastada post-apocalíptica on tan sols n'ha ressorgit l'àngel de la catedral per a simbolitzar que, tot i la pandèmia, seguim dempeus. Però qui és JCNegre?

Nascut a Girona el 1965, Joan Codina i Negre va aprendre a dibuixar copiant els seus personatges preferits que es publicaven en el Cavall Fort adoptant la tècnica de "línia clara" que utilitzen altres autors com Hergé amb la seva gran obra Tintín (gran referent de l'autor). Encara que a la universitat va escollir una carrera menys artística com és dret, ha seguit dibuixant moltes obres com la seva serie d'en Siset, un superagent al servei del President de la Generalitat de Catalunya que, al llarg de quatre exemplars, viu diverses aventures i misteris des de l'any 2005. La seva última obra es basa en les seves quatre filles, tot creant la COCOCOLLA, un volum on quatre personatges fantàstics dotats de superpoders viuen aventures i resolen un seguit de misteris plegats.

Ens acompanyarà el dissabte 9 a les 13:00 on firmarà exemplars de la seva obra.

Per a seguir a l'artista trobaràs tota la seva informació a la web i al seu perfil d'Instagram.

 
Horaris dels actes


 
https://www.girocomic.cat/media/content/dissaabte0920211003-481.jpg
https://www.girocomic.cat/media/content/diumenge1020211003.jpg


Tota la informació de l'esdeveniment la podeu trobar al següent enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada