25 d’agost 2021

L'Oracle

Títol: L'Oracle
Autors:
Francisco Jota-Pérez i Víctor F. Dunkel
Publicat per:
Extinció Edicions, juliol de 2021
Format:
Rústic - 68 pàgines - 16,4 x 23 cm - B/N
Preu:
16 €




Si el maig, Extinció Edicions ens va presentar el primer número de Forn de calç, la seva revista de còmic en català, aquest passat juliol es va portar el còmic L'Oracle de
Francisco Jota-Pérez i Víctor F. Dunkel.

Ja des de la primera pàgina se'ns mostra una història molt peculiar entre apocalíptica, eròtica, amb tocs de terror i sang, protagonitzada per uns personatges també peculiars i ben estranys. Certament costa d'explicar que hi passa, però hi ha una cosa comuna entre els personatges, un viatge amb misterioses experiències. Hi podem afegir la inclusió de textos filosòfics, amb el concepte de la percepció, que se'ns mostra al principi de l'obra. És a dir allò que no percebem, no existeix? I per tant si no ho percebem, ens ho estem  perdent? 

En resum és una obra molt desconcertant, o dit d'una altra manera, una bona anada d'olla. Segurament coneixent els seus autors i obres anteriors, és més fàcil copsar l'ampli significat d'aquesta obra. Al cap i a la fi, no és una mena d'obra que estigui avesat. Sigui com sigui, cadascú experimentarà L'Oracle d'una manera diferent. Comproveu-ho per vosaltres mateixos, no us deixarà indiferents. 


Marc "Llop Segarrenc"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada