12 de maig 2021

Novetat de maig d'Extinció: Forn de calç núm. 1

Per aquest mes de maig, Extinció Edicions ens porta la seva revista de còmic anomenada Forn de calç, en la qual hi participen diferents autors.


Forn de calç
ja està disponible al seu web i a partir del 17 de maig a les llibreries i botigues de còmics!


Forn de calç núm. 1, de diferents autors
Revista - 76 pàgines
ISBN978-84-949533-7-815
15 €Forn de calç
és la revista de còmics d’Extinció, coordinada per Marc Charles. Com l’editorial que l’aixopluga, porta un nom basat en una novel·la de Thomas Bernhard i segueix la direcció que va prendre l’autor austríac, que, com en altres projectes editorials que cultiven els marges, és l’oposada. En aquest cas, els marges són el còmic que es fa a casa nostra, un ecosistema artístic tan ric com desconegut.

Com altres iniciatives amb les quals em sento agermanat, Forn de calç neix amb la voluntat de ser un aparador del còmic català actual, tan divers com sigui possible, per tal que el lector pugui tastar allò que aquell li pot oferir. Narratives que cridin experts i neòfits i que, sobretot, convidin els darrers a capbussar-s’hi.

Aquesta antologia reivindica la historieta breu davant de la proliferació de la novel·la gràfica i vol donar una oportunitat als creadors per experimentar, crear lliurement i publicar sense grans temps d’espera. L’única guia que hem donat als participants ha estat la línia editorial d’Extinció Edicions, enfocada al surrealisme, el disbarat i l’humor negre. En aquest primer volum trobareu un fil que connecta autors i autores consagrades amb altres de desconegudes. El nostre compromís ha estat produir un artefacte variat, equilibrat i ben manufacturat. Esperem haver-ho aconseguit i que ens en demaneu més.

Llista de participants: Cristian Robles (coberta), Peter Jojaio (contra), Genie Espinosa, Gabri Molist, Mar Mascaró, Lorena Rivega, Pep Brocal, Sergi Puyol, Alexis Nolla, Laura Garcia, Berta Cusó, Andrés Magán i Nadia Hafid.


Font: Extinció Edicions Twitter

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada