29 d’abril 2021

Novetat de maig d'Ooso: Kamen Rider vol. 1

Si ahir al migdia, anunciàvem que Ooso Comics ja tenia el vist-i-plau de sobrecoberta del primer volum de Kamen Rider, al vespre va activar la seva pre-order o prevenda  que estarà disponible fins el 20 de maig de 2021. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, s'aniran fent els enviaments. Sense dubte un dels llançaments més esperats des que l'editorial de Prades en va anunciar la seva llicència, i en especial ja que enguany el manga d'en Shôtarô Ishinomori celebra els seu 50è aniversari.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 
El volum anirà acompanyat d'extres que són exclusius només pel període de la pre-order. Passat el període de la pre-order els exemplars no aniran amb els extres. Pre-order fins al 20 de maig de 2021



Kamen Rider vol. 1 de 3, de Shòtarô Ishinomori
Rústic amb sobrecobertes - 272 pàgines - 120 x 170 mm - B/N i 16 pag. en Color
ISBN: 978-84-12-1769-1-9
10 €


"Kamen Rider és avui dia tota una icona de la cultura popular japonesa i un dels responsables de la cultura de superherois pròpia del Japó” “A través d’aquest manga que tens a les mans pots començar a endinsar-te en el fabulós món dels henshin heroes de la mà del millor guia possible: ISHInoMORI SHOTARO” - Oriol Estrada Rangil (@capitanurias)

Takeshi Hongo, pilot de motos professional, és segrestat per la malvada organització Shocker. Aquesta tria candidats per un físic i intel·lecte elevats i els converteix en poderosos i servils cíborgs. Durant el procés de transformació i just abans de la rentada de cervell, les instal·lacions es queden sense energia a causa d’un raig. Un científic, penedit, ajuda a Hongo a escapar. L’organització Shocker els persegueix utilitzant a una sèrie de monstres. Takeshi Hongo degut a la seva transformació incompleta pot convertir-se en l’intrèpid Kamen Rider, i jura lluitar contra la malvada organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada