28 d’abril 2021

Ja falta menys per Kamen Rider

Ahir Ooso Comics va fer pública la sobrecoberta del primer volum de Kamen Rider de Shôtarô Ishinomori, el rei del manga. Avui, l'editorial ha enviat una nota de premsa, que adjuntem tot seguit:


Bon dia!
Ens plau anunciar-vos que disposem de l'acceptació de la sobrecoberta de la nostra següent novetat Kamen Rider volum 1 prevista per al maig.

Aviat activarem la preorder on es pot demanar amb els extres associats i que són exclusius només per a les preorders. Edició limitada i temporal.
Els extres de les preorders es proposaran a través de les xarxes socials per a realitzar la més votada de les propostes per l'associació Sentoku Jidai (@SentokuJidai)

En aquesta especial edició on participem de la celebració del 50è aniversari de l'obra, també comptem amb la participació i col·laboració dels textos de la sobrecoberta de n'Oriol Estrada Rangil (@capitanurias), divulgador cultural, apassionat del gènere del tokusatsu.
La traducció és d'en Marc Bernabé (Daruma Serveis Lingüístics)
L'edició contindrà a diferència de les publicades en altres països 16 pàgines a color.
Es realitzarà una doble edició: edició en castellà i edició en català, de manera que per primera vegada es publica en català Shôtarô Ishinomori.

Entrem en una nova etapa i aventura, ja que incorporem un nou autor trencant el nostre monogràfic de Go Nagai i no ho fem amb qualsevol autor sinó incorporant el "rei del manga".

Moltes gràcies pel suport i estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada