25 de març 2021

Novetats d'abril de Mamut: "La Zònia i el foc" i "En Claudi i la Llúcia contra l'agència FAKE"

Per aquest pròxim mes d'abril, Mamut Còmics ens porta un còmic de la seva col·lecció Mamut 6+: La Zònia i el foc, de Fer Calvi, i un còmic de Mamut 12+, En Claudi i la Llúcia contra l'agència FAKE, de Cris Broquetas i Max Vento.


A la venda el 5 d'abril!


La Zònia i el foc, de Fer Calvi
Col·lecció Mamut 6+
Rústica cosit amb puntes rodones - 48 pàgines - 19 x 26 cm - color
ISBN: 978-84-18101-44-1
10€


Una tribu de l'Amazònia ha d'abandonar l'aldea perquè s'apropa un incendi perillós. La Zònia, una nena que somia de convertir-se en una guerrera llegendària com en els contes que li expliquen les àvies de la tribu, no entén per què cal fugir en lloc de lluitar. Li diuen que hi ha coses com l'aigua i el foc que no es poden combatre. Però ella es nega a entendre-ho i decideix enfrontar-se al Foc i eliminar-lo. Entre la flora i fauna sumptuosa d'una selva amazònica de fantasia, en la qual diversos aliats l'ajudaran, la Zònia arriba, després de molts obstacles, al bell mig de l'incendi, on hi ha el Foc. Hi lluitarà amb totes les seves forces, però haurà de parlar-hi, no tindrà altre remei. 

Fantasia fosca i una mica ecològica, documentada, que narra la transformació d'una nena fantasiaire i impulsiva en una guerrera, tot i que potser no la mena de guerrera dels contes i llegendes. 


En Claudi i la Llúcia contra l'agència FAKE, de Cris Broquetas i Max Vento
Col·lecció Mamut 12+

Cartoné - 88 pàgines - 19 x 26 cm - Color

ISBN:
978-84-18101-41-0
15€



En Claudio i la Lucia es coneixen per primer cop a Nova York. Mentre en Claudio, aspirant a científic, vol assistir a conferències i visitar museus, la Lucia prefereix fer fotos i conèixer influencers. Un d’aquests famosos revela a la Lucia una teoria impactant: l’escalfament global és una conspiració dels governs per espantar la gent! I si fos veritat? Investigar aquest suposat complot serà molt més arriscat del que en Claudio és capaç de suportar. Inclou anar a un concert de trap ple de fans histèrics, infiltrar-se en una organització cientificomafiosa i ser perseguits per perdonavides pagats per la sinistra agència FAKE.

Amb l’ajuda d’en Hamlet, la delicada mascota d’en Claudio, aquests dos germans improbables intentaran resoldre el cas i, de passada, provaran de formar una nova família...




Font:  UDL Zònia i Claudi i Llúcia

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada