04 de novembre 2020

Novetats de novembre de Joventut: "Bon Nardal", "Binky, agent espacial" i "Baika a la fi del món"·

Per aquest mes de novembre l'Editorial Joventut, ens porta 3 novetats de còmic en català:  El cinquè còmic dels Llibres de Narval i Medu  titulat Bon Nardal!, el primer còmic de la sèrie Les aventures del Binky, titulat Binky, agent espacial i per acabar Baika a la fil del món.


A partir d'avui ja a la venda!

 
Bon Nardal!,
de Ben Clanton
Llibres de Narval i Medu

Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 7+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 64 pàgines - Color
ISBN: 978842614690-8
13,90 €
 
És l’època preferida d’en Narval i està ansiós per divertir-se amb els seus amics i gaudir d’un bon pastís de gofres. Però, sobretot, per l’arribada d’un personatge narvalàstic!

En el cinquè volum de la sèrie de Llibres de Narval i Medu, Narval i els seus amics estan ansiosos per l’arribada de les vacances: gaudir de les aigües hivernals, cantar nadales i l’arribada de la Feliç Sirenicorn! Un ésser meitat sirena, meitat unicorn i totalment es-peix-al. Bé, no tots es creuen aquesta meravellosa llegenda; com sempre, l’assenyada Medu té les seves reserves…

L’últim volum d’aquesta sèrie no té res a envejar als seus predecessors. Sis historietes plenes d’alegria, tendresa i molt humor, que transcorren en un entorn nadalenc al més pur estil de Narval. Com sempre, també trobarem dades reals sobre els animals marins, aquest cop de aigües més fresques. El regal perfecte per a aquest Nardal per a tots els fans de Narval i Medu!



Binky, agent espacial, d'Ashley Spires
Les aventures del Binky

Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 9+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 64 pàgines - B/N i Color
ISBN: 978842614674-8
13 €

ÉS   VALENT. ÉS AGOSARAT. ARRIBARÀ ON MAI NO HA ARRIBAT CAP ALTRE GAT!

El Binky és un agent espacial, o això és el que ell es pensa. En realitat és un gat casolà que no ha sortit mai de “l’estació espacial” familiar. La seva missió és sortir a l’espai exterior (fora de casa), explorar llocs desconeguts (el jardí) i lluitar contra els extraterrestres (els insectes). Mentre protegeix els humans dels invasors extraterrestres, el Binky comença a construir un coet i a preparar-se per a la seva aventura galàctica. Però la preparació per a un viatge espacial no és fàcil, sovint produeix boles de pèl. I just quan és a punt d’enlairar-se amb el seu copilot Ted (ratolí de peluix), el Binky se n’adona que deixa al seu darrere una cosa molt important… i no és la sorra de gat de gravetat zero.

Acompanya el Binky en les seves aventures per a convertir-se en Agent Espacial! Una nova sèrie, escrita en majúscules, que enlluernarà als fans de Narval.

 L'any vinent sortirà el segon volum titulat Binky al rescat


Baika a la fi del món,
de Marcin Podolec
Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 9+ 
Cartoné - 18 x 24,1 cm - 120 pàgines - Color
ISBN: 978842614684-7
19,50 €

 
La Baika i la Victòria recorren paratges desolats, ciutats en ruïnes, cràters fumejants… fugint de tot tipus de perills en un món inhòspit. Des de la gran explosió en què la Victòria es va veure separada dels seus pares, ella i la Baika els busquen guiades només per una misteriosa llum en el cel, encara que no estan del tot segures que sigui una bona pista…

Hom podria pensar que un còmic sobre la destrucció del món i el viatge solitari d’una nena no és el llibre més indicat per al públic infantil perquè els nens podrien tenir por davant d’aquesta història. Però el seu autor, Marcin Podolec, era molt conscient que estava creant un còmic per a nens, per la qual cosa no va introduir ni vilans ni escenes violentes que poguessin posar al límit la sensibilitat dels més petits. Baika a la fi del món és, contràriament al que pugui semblar, un còmic molt adequat per a nens, perquè la seva força impulsora no és la por a un cataclisme, sinó l’amistat i l’anhel per la família.

Aquest llibre recull les dues primeres aventures de la Baika i la Victòria en aquest entorn postapocalíptic. La màgia que hi ha entre elles serà la clau per a superar totes les adversitats amb molta tendresa i humor.


Font: Joventut Catàleg 2021 pàgs. 54 a 56

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada