26 de maig 2020

Novetat de maig d'Ooso: Cutie Honey 90's vol. 2

Ooso Comics va anunciat a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) que la prevenda del segon i darrer volum de Cutie Honey 90's es va activar i fou disponible fins al 31 de març de 2020. Malauradament llavors amb motiu de l'emergència sanitària es va aturar tot. Ara l'editorial ja ha confirmat que a partir del 29 de maig  ja s'aniran fent els enviaments. La prevenda o pre-order va acompanyada d'un estoig per emmagatzemar els 2 volums de la col·lecció.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.


Enviaments a partir del 29 de maig!



Cutie Honey 90's vol. 2,  de Go Nagai
Sèrie de dos volums
Rústic amb sobrecobertes - 192 pàgines - 12 x 17 cm - B/N
ISBN: 978-84-121138-5-3
10 €

Heus aquí Cutie Honey de nou amb la seva segona sèrie publicada en els anys 90! Gaudiu amb les nombroses batalles de l’esplèndida Cutie Honey contra les bruixes guerreres Panther Claw, liderades per la seva temible enemiga Sister Jill; aquesta vegada molt més poderosa!! Em transformaré per a tu!

Go Nagai, gran innovador del manga i autor referent.

Amb la popular Cuite Honey de 1973, es crea el prototip de Magical Girl, per la seva transformació i el concepte de noia amb poders. És una sèrie de culte al Japó i que té la seva continuïtat amb Cutie Honey 90's.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada