05 de maig 2020

Manga Barcelona presenta el seu canal online "Manga On Demand"

FICOMIC no para. Després de l'èxit del llançament a principis d'abril de canal online de COMIC BARCELONA, FICOMIC presenta el seu nou canal de Manga Barcelona. Diverses setmanes en les quals el nostre equip, amb gran il·lusió, ha estat treballant per oferir un complet i variat programa que oferirem a través del nostre nou canal de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCo5PcLGJxCnx7amLo_cNuCQ.  Tindrem xerrades amb els vostres autors favorits, classes de cuina, un repàs a la història de Manga Barcelona, ​​concursos amb diferents premis i molt més.

 

El manga, l'anime, el cosplay, la cultura japonesa, i en resum el món otaku, segueix sent la nostra passió i volem mantenir viva l'essència del nostre esdeveniment Manga Barcelona, ​​un gran festival que no només pretén entretenir sinó sobretot promocionar i divulgar la cultura del món Manga.

Des de FICOMIC volem aclarir que Manga On Demand no substitueix el 26 Manga Barcelona, ​​sinó que es tracta d'un complement a les seves activitats.

La programació de Manga On Demand ha començat aquest mateix dimarts a les 12:00 hores amb el Concurs Cosplay at Home. El dimecres 6 de maig podrem veure el llançament de VIDEOMATON 25 aniversari Manga Barcelona. L'endemà, el 7 de maig a les 17:00 hores, Santi Casas, Luis Montes,  Ana Oncina, Laia López, Judit Mallol, Raquel Trave, Toni Caballero, Sergio Hernández, Ana C. Sánchez i David Hernando (editor de Planeta Cómic) ens parlaran de la portada de Planeta Manga núm. 4. Aquesta xerrada comptarà amb la moderació d'Oriol Estrada.

A la setmana següent, el dimarts 12 de maig a les 18:00 hores, serà l'hora que demostris els teus coneixements d'otaku i divertir-te amb el nostre OTAQUIZ. Seràs tu el nostre pròxim OTAQUEEN o OTAKING? El dijous 14 de maig a les 18:00 hores estrenarem la secció El meu Japó favorit, un espai on parlarem sobre el Japó favorit de convidats especials del món del manga i que estan en contacte amb aquest país. Per aquest primer lliurament tindrem com a convidat a Ken Niimura, qui ens parlarà dels seus espais favorits. L'endemà, el 15 de maig a les 18:00 hores, estrenarem una nova secció amb una classe de cuina japonesa.

El dimarts 19 de maig a les 18:00 hores presentem El Meu Manga Favorit, on autors i divulgadors otakus, ens donaran els seus Top 5 manga i ens explicaran per què són els seus favorits. Per inaugurar la secció tindrem al youtuber Bamf. I el 20 de maig a les 18:00 hores, tindrem de nou el concurs OTAQUIZ. El 26 de maig a les 18:00 hores estrenarem la secció El Meu Anime Favorit, que comptarà amb la il·lustradora Judit Mallol en el seu debut. Aquesta primera programació provisional i subjecta a possibles canvis, finalitzarà el dijous 28 de maig a les 18:00 hores, amb La història de World Cosplay Summit a Manga Barcelona amb Nezumi Cosplay.

Durant els pròxims dies, anunciarem noves activitats amb què completar el nostre Manga On Demand. Us recomanem que seguiu les nostres xarxes socials i el web de Manga Barcelona per a obtenir més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada