04 de febrer 2020

Nova línia de figures d'Ooso Comics junt amb Dynamic Planning

Ooso Comics anuncia la seva nova línia que a partir d'ara acompanyarà l'editorial en la seva aventura diària.


Es tracta d'una línia de figures relacionades amb les publicacions que Ooso realitza a Espanya i que per tant són exclusives en l'àmbit mundial. Ooso i Dynamic Planning ofereixen al mercat espanyol aquesta exclusivitat. És un treball braç a braç amb Dynamic Planning amb qui estem molt agraïts pel suport.

La primera figura que presentem és l'Afrodita A de la sèrie Mazinger Angels. S'han realitzat 200 unitats i es distribueixen gratuïtament amb la compra del pack complet dels 4 volums de Mazinger Angels. Porta el distintiu de Dynamic i Ooso

La figura Afrodita A és escala 1:100, de 16 cm, fetes de resina Eco, auto-muntables, articulades i customitzables (preparades perquè les puguis pintar si es desitja.)

Cada paquet portarà el número de la sèrie limitada i estarà disponible fins a esgotar existències.

Aquesta promoció és única i irrepetible. Les futures figures es distribuiran i es vendran al marge de les publicacions. Els enviaments de les reserves es començaran a fer el 5 de febrer. De manera que forma part de les novetats de febrer d'Ooso.


Es podran adquirir els packs amb la figura a les llibreries que el reservin o a la nostra web:

SORTEJOS
Es realitzaran sortejos en els esdeveniments que Ooso assistirà durant el 2020. Anunciarem el primer sorteig per a la Japan Weekend de Madrid
També sortejos a través de les xarxes socials. Ja han iniciat un a Twitter per quan arribin als 1500 seguidors.

ACTES EN ESDEVENIMENTS

El dissabte 15 de febrer a les 11 h, tindrà lloc una presentació de novetats a l'espai de conferències de la JapanWeekend de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada