27 de febrer 2020

El Saló del Còmic de València reuneix aquest cap de setmana centenars d'autors i expositors a la Fira

El Saló del Còmic de València reuneix aquest cap de setmana més de 200 expositors del món del còmic i la il·lustració, 120 autors de tota mena, a més d'estrelles cinematogràfiques i televisives. 

L'esdeveniment ha programat més d'un centenar de tallers, xerrades i conferències per a criatures i adults. Des de desfilades d'Star Wars a concursos de cosplay, connexions amb la NASA o exposicions sobre la història del còmic. 

El Saló reunirà als més de 20.000m2 de superfície expositiva prevista al Pavelló 7 a 211 expositors, entre els quals s'inclouen 20 de les editorials més potents de el món del còmic així com institucions, organismes i empreses multimèdia relacionades amb l'entreteniment.

Entre els autors que hi assistiran, n'hi ha de tan reconeguts a nivell internacional com el nord-americà Brian Azzarello o el brasiler Joe Bennett. Al costat d'ells, el Saló també reuneix una bona mostra del millor de l'escena francòfona amb autors com Salomé Joly, Charles Berberian, Frédéric Legrain, Éric Malaltie o Jean-Louis Tripp. A tot açò cal sumar la possibilitat de trobar-se amb d'altres més propers com   Nazario, Paco Roca, Jordi Bernet, Kim, Sento, Manel Gimeno, Mario Torrecillas o Cristina Durán.

Teniu tota la informació al seu web, el qual no està disponible en valencià malgrat el recolzament institucional: Saló del Còmic de València

Font: nota de premsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada