30 de gener 2020

La Càtedra d’Estudis del Còmic coordina l’Inventari del Tebeo Valencià

El passat 27 de gener es va presentar en la Biblioteca Valenciana l’Inventari del Tebeo Valencià (2018-19) que ha coordinat la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València.

https://www.uv.es/recursos/fatwirepub/ccurl/757/685/inventario_uvcatedres.png

La Directora General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, va presentar l’Inventari del Tebeo Valencià (2018-19), coordinat per la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València. Aquest catàleg del còmic en la Comunitat Valenciana forma part de la iniciativa de promoció del còmic valencià en el Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême 2020.

Aquesta publicació, dissenyada per MacDiego, recull informació de més de 130 autors i autores, editorials i institucions de la Comunitat Valenciana amb activitat en el món del tebeo, i és l’antesala d’una pàgina web sobre còmic valencià que també serà mantinguda per la Càtedra.

En l’acte de presentació, juntament amb la Directora General, van participar-hi el dissenyador de la publicació, MacDiego, i el director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-UV, el professor Álvaro M. Pons.




Informació aportada per Jaume Tugores   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada