15 de novembre 2019

Novetats de novembre de Base: Els infants de la resistència 5, Marsupilami 31 i Petit Pelut 18

Per aquest mes de novembre, Editorial Base treu tres novetats: el cinquè àlbum de Els infants de la resistència titulat El país dividit, el trenta-unè àlbum de Marsupilami titulat El senyor Xing Yu (es fa un salt passant del 12è al 31è) i el divuitè àlbum de El Petit Pelut titulat Superpelut (es fa un salt passant del 11è al 18è).

Actualització:

Editorial Base ens ha respost a les preguntes sobre el salts que han fet amb El Petit Pelut i Marsupilami:

Pel que fa al Petit Pelut comentar-vos que a partir d'ara els anirem publicant saltejats, la col·lecció no està numerada i els àlbums son independents per la qual cosa desitgem que no sigui un inconvenient, tot el contrari, intentem publicar aquells que poden ser més demandats. Pel febrer tenim preparat "Al castell dels Caganers".

Ara bé, pel que fa al Marsupilami, la cosa és diferent, si que ens agradaria publicar-los tots de manera ordenada però molta gent ens demana els darrers o, com que la col·lecció té molts números, tenen la sensació que no arribarem mai, és per això que anirem saltejant de forma ordenada el següent número de la col·lecció per davant i per darrera. D'aquesta manera volem tenir al dia els fans de Marsupilami amb les darreres il·lustracions i historietes.


A la venda el 25 de novembre!



Els infants de la Resistència 5. El país dividit, de Benoît Ers i Vincent Dugomier
Cartoné - cosit -  22 x 28,6 cm - 56 pàgines. 
ISBN: 978-84-17759-45-2
14€

Un còmic d'aventures ambientat en l'ocupació nazi de França guardonat al prestigiós Festival Internacional del Còmic d'Angouleme.

En François, la Lisa i l'Eusèbe continuen la seva lluita. Ara tenen la missió de protegir un "pianista", un espia a càrrec del transmissor que permet que la Resistència local es comuniqui amb Londres.





Marsupilami 32. El senyor Xing Yun, d'André Franquin (creador original), Batem i Coleman
Cartoné- 22 x 29 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-49-0
14€

El senyor Xing Yun és un ciutadà xinès corrent, que porta una vida corrent en una ciutat corrent... Però és l’home amb més mal sort del món! Després d’haver-ho provat tot, s’ha retirat en un monestir. Allà, un monjo li assegura que la seva sort només canviarà si aconsegueix un pèl de marsupilami. I es dirigeix cap a Palòmbia, on es produirà una trobada memorable entre l’home i la llegenda, entre la desgràcia i la sort.





El Petit Pelut 18. El Petit Pelut, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
Cartoné cosit - 20 x 26,5cm - 34 pàgines
ISBN: 978-84-17759-50-6
9,8 €
 
A Superpelut, el Petit Pelut està fascinat per un superheroi fort i musculat, Supernyap. Però la realitat és enganyosa i l’heroi és, en veritat, un nen rodonet i tímid. En aquesta nova aventura, el Petit Pelut ens parla de les aparences i del pes de la mirada dels altres.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada