14 de març 2019

La guionista Devin Grayson, nova convidada al 37 Comic Barcelona

Ens complau compartir amb tots vosaltres una gran notícia relacionada amb la presència de nous convidats a Comic Barcelona, ​​que tindrà lloc del 5 al 7 d'abril de 2019 a Fira Barcelona Montjuïc. La guionista nord-americana Devin Grayson s'afegeix a la llista de convidats!


LA GUIONISTA DEVIN GRAYSON, NOVA CONVIDADA AL 37 COMIC BARCELONADevin Grayson porta més de dues dècades escrivint les aventures d'algunes dels icones més estimades del món del còmic. Amb el llançament de Batman: Gotham Knights el març de l'any 2000, es va convertir en la primera dona a donar forma, llançar i escriure un nou títol regular del Cavaller Fosc de DC Comics. A la franquícia de l'heroi de Gotham ha participat en esdeveniments multitudinaris, de la talla de Batman: Bruce Wayne ¿asesino?, Batman: Cataclismo, Batman: Tierra de Nadie o Agente herido, tots ells disponibles en el catàleg de ECC.

Entre els seus projectes més recents es troba l'esdeveniment Marvel Rising i una novel·la original protagonitzada pel Doctor Extraño. A més, a través de l'editorial Image ha publicat USER i Matador. Devin viu al nord de Califòrnia amb la seva família, que inclou un munt d'adorables gossos. Podeu descobrir més sobre Devin Grayson a la seva pàgina web oficial, www.devingrayson.net.

Per entrevistes, contactar amb Merche Bermúdez en prensa@eccediciones.com.
Autora convidada per ECC Ediciones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada