18 d’octubre 2018

Presentació del còmic "It Was Metal" de A Sound of Thunder

El dimarts 23 d’octubre de 2018, a dos quarts de 6 de la tarda, presentem a l’EstruchBar (c. de Sant Isidre, 140; vegeu mapa) el còmic It Was Metal, que inclou la història “The Reapers” il·lustrada per Mike Ratera amb guió de Marc Gras. Tots dos, acompanyats pels membres de la banda A Sound of Thunder, seran a l’EstruchBar per explicar-nos la seva experiència i signar exemplars de la novel·la gràfica i fotografies.




El grup nord-americà A Sound of Thunder s’ha fet famós al nostre país per fer una versió heavy metal de l’himne de Catalunya Els segadors (The Reapers). Una sèrie d’il·lustradors dels Estats Units, entre els quals un de català, Mike Ratera, han convertit en novel·la gràfica la seva darrera producció discogràfica It Was Metal.

Per a Òmnium Sabadell és una gran satisfacció presentar aquesta obra a Sabadell, de la mà de Mike Ratera (il·lustracions) i Marc Gras (guió). A més, comptarem amb la participació dels membres de A Sound of Thunder, de gira pel nostre país, que signaran fotografies.
 

Informació aportada per Jaume Tugores 

Font: Omnium

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada