05 de juny 2018

Novetat de juny de Tigre de Paper: El tresor d'en Lucio

Aquest mes de juny, Tigre de Paper Edicions publica la seva segona novel·la gràfica, El tresor de Lucio del navarrès Belatz.
Com amb Els anys d'Allende, aquest llibre també neix a partir de la  voluntat de cooperació i col·laboració de diferents editorials: Txalaparta, el publicarà en basc i castellà, Tigre de Paper, en català i Demo Editorial, en gallec.


Disponible a mitjans de juny!


Col·lecció: Fora de col·lecció (Novel·la gràfica)
Cartoné - 144 pàgines - 175 x 240 mm - Color
ISBN: 978-84-16855-21-6
19€


Més que un amant de belles teories, Lucio Urtubia és un home d’acció. La seva vida ha estat una lluita constant i, en contra del que es pensen alguns, aquest és el patrimoni que ens deixa, el tresor d’en Lucio. En Belatz hi ha parlat llargament sobre les anècdotes que ha explicat tantes vegades, per poder reflectir amb precisió en imatges les accions, els llocs, les persones, els succeïts i les atmosferes.

Així, doncs, convertit en el seu biògraf oficial, l’il·lustrador pamplonès ens explica, per primer cop en català, les aventures que coneixíem i també altres anècdotes que no coneixíem: la infantesa a Cascante, les primeres expropiacions de bancs, els tripijocs per despistar la policia, històries de família, la negociació amb Citibank, les travesses de frontera... En aquestes pàgines plenes d’acció, en Lucio ens ho explica tot, o gairebé tot. I és que, com diu aquest anarquista indomable, «el revolucionari que no fa res no és res més que un capellà»Font: Tigre de paper Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada