07 d’abril 2018

"Albercocs i Cireres": novetat de Södertext i La Rosella i presentacions.

Ja tenim a la venda el recull de vinyetes d'Albercocs i Cireres d'Albert Herranz i Jaume Balaguer, les quals han estat publicada a Última Hora. També indiquem les seves primeres presentacions. 


Albercocs i Cireres. Bona vianda....!, d'Albert Herranz i Jaume Balaguer
Edita: Södertext i Edicions de la Rosella
Rústica - 200 pàgines - B/N
ISBN: 978-91-979122-5-9
15 €

"Albercocs i cireres" és el nom de les tires d'humor que es poden trobar des de 2007 a les pàgines d'opinió de l'Última Hora, amb guió d'Albert Herranz i dibuixos de Jaume Balaguer. Inclou 372 (i alguna més) vinyetes de pinyol de cirera en les que desfilen tota casta d'albercocs locals, nacionals i internacionals!

Jaume Balaguer (Palma, 1971) Mallorquí amb DO (denominació d'origen). Il·lustrador freelance a ritme de blues i membre del Clúster de Còmic i Nous Media de Mallorca. La seva activitat com a dibuixant ha estat des de sempre relacionada especialment amb la premsa local, fent tires, caricatures i il·lustracions per a Diario de Mallorca, dBalears i Última Hora i els seus suplements. També ha estat col·laborador habitual de la revista Esquitx i ha publicat còmics a Cavall Fort.

Albert Herranz (Estocolm, 1970) Traductor i escriptor. Ha publicat llibres de ficció i d'història. De les seves col·laboracions en premsa, destaquen publicacions com Arbetaren, Filmeye, Kulturen, Nosaltres i dBalears. Ha dirigit diverses publicacions com Parnass i L'Observador del Pla. És autor de diferents guions per a documentals i pel·lícules.

- Primeres presentacions:

  • Presentació del llibre ALBERCOCS I CIRERES de Herranz i Balaguer.
Divendres 13 d'abril a les 20:00h al café Teatre La tertúlia (C/Ausias March,,19)

  • Ajuntament de Campanet, Dia del Llibre - Sant Jordi 2018
DIVENDRES 20 D’ABRIL,
A les 20 h sala de conferències de l’antic Ajuntament
Presentació del llibre “ Albercocs i cireres. Bona vianda! “. D’ Albert Herranz i Jaume Balaguer. Editorial: Edicions de la Rosella
“Albercocs i cireres” és el nom de les tires d’humor que es poden trobar des de 2007 a les pàgines d’opinió de l’Última Hora, amb guió d’Albert Herranz i dibuixos de Jaume Balaguer.




Informació aportada per Jaume Tugores

Fonts: Presentacions La Tertúlia i Campanet


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada