19 de març 2018

Francisco Ibáñez i Carlos Areces respassan els 60 anys de Mortadel·lo i Filemó al Saló del Còmic

En col·laboració amb Penguin Random House Grupo Editorial, el proper 14 d'abril a les 17:00 hores, Francisco Ibáñez (Gran Premi del Saló del Còmic el 1994) i l'actor i col·leccionista de còmics Carlos Areces (Autor Revelació del Saló del Còmic del 2007) tenen una cita amb els seguidors i fans dels personatges més emblemàtics del dibuixant espanyol en el marc del 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori del Pavelló 5. L'accés al mateix es realitzarà des de les 16:45 hores per ordre d'arribada fins completar l’aforament.
El 20 de gener, Mortadel·lo i Filemó, els agents especials més famosos de la T.I.A., van complir 60 anys. Des d'aquesta primera aparició a la revista Pulgarcito fins ara, els personatges predilectes de moltes generacions d'espanyols, han treballat sense parar, però no sembla que el Súper estigui disposat a donar-los ni un respir, ni hi ha indici de poder sol·licitar la jubilació anticipada.

Un joveníssim Ibáñez va treure el cap a l'editorial Bruguera l'any 1957, disposat a revolucionar el món de la vinyeta espanyola després d'haver passat per altres publicacions rellevants de l'època. D’ençà del seu aterratge a la mateixa no ha parat de treballar, donada la seva capacitat per dotar de vida pròpia als seus personatges, i que a dia d'avui segueixen funcionant perfectament.

D'això i de molt més, parlarà el seu creador Francisco Ibáñez amb Carlos Areces, un dels més grans coneixedors i col·leccionistes de l'obra del genial autor, en aquest esdeveniment que tindrà lloc per primera vegada al Saló del Còmic de Barcelona.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada