23 de març 2018

El nou Drac Català ja té campanya de micromecenatge

El nou Drac Català d'en Carles Roman ha iniciat avui 23 de març la seva campanya de micromecenatge a Verkami. La campanya dura 40 dies, per tant teniu fins al darrer dia d'abril per col·laborar amb el projecte.

Com veureu a la pàgina del projecte DRAC CATALÀ. El nostre superheroi, l'objectiu que ha marcat l'autor és de 1500 €. L'aportació més bàsica és de 15€ i a canvi d'això aconseguireu: el còmic + dos punts de llibre.

Només per 15€ i el rebreu a casa vostra!

Hi ha altres Drac Packs molt interessants a bon preu però aquest és el més econòmic. Si s'aconsegueix que 100 mecenes aportin aquests 15 € ja s'haurà assolit l'objectiu i es començarà a repartir els packs. Si per altra banda no s'arriba a la quantitat demanada (com podria passar perfectament) aleshores ningú no hi perd res.

Per tant si aporteu 15€ serà com si compressiu el còmic per avançat de manera que ajudeu al promotor  a retornar el préstec que m'han fet unes ànimes caritatives per poder imprimir el còmic a temps pel Saló del Còmic de Barcelona i el Sant Jordi.

Aquesta és la proposta, en Carles Roman espera que la trobeu interessant i entreu a donar un cop d'ull a la pàgina de Verkami a veure que us sembla. Podeu seguir-la per veure com evoluciona.

http://vkm.is/draccatala


Que la força del Drac us acompanyi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada