29 de gener 2018

Novetat de febrer de Rafael Dalmau: Pompeu Fabra

L'any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra. Així ho va acordar el Govern de Catalunya a l'agost passat per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

En motiu d'aquesta important efemèride, des de Rafael Dalmau, Editor ens arriba un còmic sobre la seva via i obra: Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua, amb guió i text de Gemma Pauné i il·lustracions d'Oriol Garcia Quera

Aquest còmic ha estat possible amb la col·laboració de la Càtedra Pompeu Fabra de la Universitat Pompeu Fabra, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i l'Institut d'Estudis Catalans.  

A les llibreries, a partir del 12 de febrer!


Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua, de Gemma Pauné i Oriol Garcia Quera
Col·lecció: Traç del Temps núm. 3 
62 pàgines - 200 x 270 mm - Color
ISBN: 978-84-232-0832-6
13€

L'any 1932, amb la publicació del Diccionari, Pompeu Fabra arriba al cim de la seva carrera professional i al reconeixement públic unànime. Sembla que tots els elements s'han conjurat, finalment, per al triomf de la reforma lingüística.

Però el recorregut fins arribar a aquest moment no ha estat fàcil. Les dificultats i oportunitats que s'han succeït al llarg dels anys abans d'assolir aquesta fita, converteixen Fabra en un autentic aventurer de la llengua.



Més informació sobre l'Any Fabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada