06 de juny 2017

Novetats de juny de Base: "Els Barrufets i el poble de les noies" i l'11è de "Marsupilami"

Per aquest mes de juny, Editorial Base treu dues novetats: el primer àlbum d'Els Barrufets i el poble de les noies titulat El bosc prohibit, una sèrie de còmics basada en la nova pel·lícula Els Barrufets: El poble amagat, i  l'11è àlbum de Marsupilami anomenat Huba Banana

A la venda el 14 de juny!
 

Els Barrufets i el poble de les noies vol. 1. El  bosc prohibit, de Pierre Culliford "Peyo"
Cartoné, 21,5 x 29,5 cm, 48 pàgines, Color
ISBN: 978-84-16587-80-3
15€

El món dels Barrufets està a punt de canviar. Tot comença quan la Barrufeta, el Barrufet de les Ulleres, el Barrufet Forçut i l'entranyable Pocatraça troben una vila on viuen unes estranyes criatures molt semblants a ells... Quin misteri amaga aquest poblat situat al cor del bosc prohibit?


El còmic de la nova pel·lícula dels Barrufets!



Marsupilami vol. 11. Huba banana, d'André Franquin (creador original), Batem i Fauche-Adam
Cartonés, 21,5 x 29,5 cm, 48 pàgines. 
ISBN: 978-84-16587-81-0
14€

Shark, un dels criminals més buscats al món, s’ha apropiat d’una illa plena de plàtans, on està esclavitzant els nadius per produïr la beguda que ha inventat: la Huba banana. Per si fos poc, ha decidit que no hi hauria res millor que un Marsupilami per promocionar el seu producte i ha capturat la filleta del Marsupilami. Però no sap què el gran mascle groc, acompanyat pels seus amics Cavernabrole, Collin i Remi faran el que calgui per alliberar a la petita.

Una nova aventura de Marsupilami editada per primer cop en català!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada