12 d’abril 2017

Paranormal

Títol: Paranormal
Autors: Diversos autors
Publicat per: Sudando Tinta Ediciones, març de 2017
Format: Rústic, 140 pàgines, Color i B/N
Preu: 7€



Enguany el col·lectiu Sudando Tinta Ediciones hi ha tornat amb un nou fanzine. Aquest cop es va intentar finançar amb una campanya de micro-mecenatge que ja vam anunciar, però que no en no reeixir van acabar acudint al mecanisme tradicional.

Tal com el mateix nom indica, Paranormal és el tema central el qual està dedicat aquest fanzine. Així les històries que hi trobarem estaran dedicades a extraterrestres, fantasmes, monstres, dimonis i altres menes d'històries paranormals, les quals però en trobarem de divertides, de dramàtiques, de terror, metafísiques, etc; doncs és un tema que dóna per tocar diferents estils. I parlant d'estils, també hi ha el de dibuix, que cada autor hi ha donat el seu propi traç. Entre els 12 còmics que recull aquest volum, hi ha també diverses il·lustracions que complementen el fanzine. 

A diferència del segon fanzine, El Bosc, en aquest tercer, en Gargotaire, company de ComiCat, hi ha tornat a col·laborar però no tant extensament com a Vikings.

També editat en dues llengües, en català i en castellà, les dues edicions es diferencien per la portada, tot i així sense mirar el contingut no es pot saber de quina versió es tracta, hauria esta bé indicar-ho a la portada. Con a cosa negativa de la versió en català, es que s'hauria d'haver revisat els textos.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada