01 de juliol 2016

La música de Gaijin Sentai donarà ritme a XXII Saló del Manga de Barcelona

La música forma part important del Saló del Manga de Barcelona des dels seus inicis. No només és imprescindible en concursos tan apreciats pels seguidors del certamen com el Cosplay, el World Cosplay Summit o l'Anime Song Contest, sinó que pel nostre escenari han passat alguns dels cantants i grups més significatius del món del manga i l'anime de tot el món. Així, el XXII Saló del Manga de Barcelona comptarà enguany amb la participació del grup musical brasiler Gaijin Sentai.

gaijin-sentai-1-.jpg

Gaijin Sentai va guanyar gran notorietat quan va barrejar el heavy metal amb l'Univers Otaku/Geek. El reconeixement del públic va arribar amb la victòria en el concurs de Sony Ericsson Animax de Música Independent. Des de llavors, el grup Gaijin Sentai va ser protagonista de diversos reportatges i canals televisió, com Globo, Play TV, Estadão, Rede Tv, Rede Bandeirantes, Multishow i NHK (Canal nacional públic japonès). Després de fer una gira per tot Brasil, Argentina, Xile i alguns països d'Europa, la banda es va convertir en la referència brasilera més important en el seu estil.

L'any 2013, el grup va aconseguir llançar el seu primer àlbum de cançons originals, OST, a través del Programa d'Acció Cultura (PROAC) del Govern Brasiler de Sao Paulo competint amb 500 projectes. A causa del gran impacte del nou àlbum entre els aficionats i els mitjans de comunicació, Gaijin Sentai va aconseguir un contracte amb la discogràfica japonesa Colormark Music. El primer llançament es va titular Nunca se Renda, cantat a cor pel públic en totes les parts on la banda ha actuat.

A més de crear les seves pròpies cançons, són també experts en fer versions de pel·lícules com Star Wars, El Senyor dels Anells o Pirates del Carib, sèries com Joc de Trons, The Big Bang Theory o Jaspion i sèries d'anime com Saint Seiya, Naruto o Bola de Drac Z. Aquesta tardor, a més d'actuar al Saló del Manga de Barcelona, ​​el grup Gaijin Sentai té diversos projectes, com una gira per Europa i l'enregistrament en Ishikawa (Japó) del seu nou CD. Gaijin Sentai oferirà 2 concerts al XXII Saló del Manga de Barcelona, ​​el dilluns 31 d'octubre i el dimarts 1 de novembre. Podeu seguir a Gaijin Sentai a través del seu perfil de Facebook www.facebook.com/GaijinSentai o el seu canal de YouTube www.youtube.com/user/GaijinSentai.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada