21 d’abril 2016

L'il·lustrador Koren Shadmi serà present al 34 Saló del Còmic de Barcelona

FICOMIC confirma la visita de l'il·lustrador Koren Shadmi, de la mà de Norma Editorial, al 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​ on presentarà la seva novel·la gràfica de recent aparició Adicto al amor: Confesiones de un follador en serie. Aquesta nova obra de l'israelià assentat a Brooklyn, que veurà la llum el proper mes de juliol, explica la història de K, un noi a la trentena, maldestre i insegur, que descobreix que aconseguir sexe és tan fàcil com demanar menjar per emportar o canviar de canal. Frustrat per la seva última separació, segueix el consell del seu company de pis i es dóna d'alta en Lovebug, un web de cites que ha convertit les relacions humanes en un algoritme. La recerca d'un nou amor es transforma en frenesí i intenta recuperar el temps perdut endinsant-se en una voràgine de promiscuïtat.

koren-shadmi-2-.jpg

Narrada amb humor i cinisme, Koren Shadmi elabora una radiografia sobre la transformació de les relacions amb les noves tecnologies. Es tracta d'una història en la qual Shadmi no té inconvenient a convertir el lector en un voyeur de les relacions carnals del seu protagonista. El clar i vital estil de l'autor es percep en el ritme i fluïdesa de les seves imatges narratives. Una obra reflexiva, rica en matisos i emocions, realitzada amb el seu característic ús del llapis, tintes i filtres que, combinat amb una paleta de color limitada, atrapa el lector des de les primeres pàgines.

Koren Shadmi va néixer a Israel i actualment viu a Brooklyn, Nova York. Amb tan sols 17 anys, va publicar la seva primera novel·la gràfica, Profile 107. Poc després va llançar un recopilatori de la seva feina en revistes infantils. En finalitzar el seu servei militar a les Forces de Defensa d'Israel, es va mudar a Nova York per estudiar a l'escola d'art School of Visual Arts, on es va graduar i  on actualment treballa com a professor d'il·lustració.

Les seves obres s'han publicat a França, Itàlia, Espanya, Alemanya, Israel i els Estats Units. In the Flesh, la seva primera novel·la gràfica en anglès, va ser publicada als Estats Units per Random House (2009) i a Espanya per Ediciones B sota el títol En carne viva (2010). El seu treball va aparèixer en l'antologia Best American Comics 2009 editada per Charles Burns, i el 2013, el seu webcòmic The Abaddon va ser publicat a França en dos volums. A l'estiu de 2015, First Second Books va publicar als Estats Units la seva última obra, Mike's Place.

Com a il·lustrador, Koren Shadmi ha treballat per a publicacions de renom com The New York Times, Hollywood Reporter, Entertainment Weekly, The Wall Street Journal, Spin Magazine, BusinessWeek, The Village Voice, The Boston Globe, Mother Jones, ESPN The Magazine i Popular Mechanics, entre d'altres.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada