16 de març 2016

Novetats de març de Base: Benet Tallaferro, Marsupilami, Barrufets i El Petit Pelut

Per aquest mes de març, Editorial Base treu el 9è àlbum de Benet Tallaferro, el 8è àlbum de Marsupilami,  el 6è àlbum de L'univers dels Barrufets i  els àlbums 7 i 8 de El Petit Pelut.

Novetats previstes a la venda del 30 de març! 
 
  
Benet Tallaferro 9. L'illa de la desunió, de Pierre Culliford "Peyo"
Cartoné - 21.5 x 29cm, 64 pàgines
14€

Els estudis Mundi-films han contractat un vell conegut d'en Benet Tallaferro, el Sr. Vladlavodka, per tal que dissenyi els aparells ultramoderns de la pel·lícula d'espies que estan filmant.


Una nova aventura per primera vegada en català!



Marsupilami 8. El temple de Boavista, d'André Franquin (creador original), Batem i Yann 
Cartoné - 21.5 x 29 cm, 48 pàgines.
14€

Un vell conegut del Marsupilami, el pallasso Noè és veu forçat a fer una aturada tècnica en la seva travessia pel riu Supopoaro. Molt a prop d’on reparen el seu vaixell atrotinat hi ha un vell temple indígena de l’interior del qual sorgeixen unes estranyes i malèfiques rialles. Què és el que succeeix a l’interior del temple de Boavista?
Una nova aventura a la selva de Palòmbia!


 

L'univers dels Barrufets 6. Els Barrufets fan esport, de Pierre Culliford "Peyo"
21.5 x 29 cm, 48 pàgines.
14€

Arriba un nou àlbum temàtic amb un bon grapat d'aventures dels Barrufets, que en aquesta ocasió, trobarem practicant diferents esports!
 
Futbol! Bàsquet! Natació! Als Barrufets els encanta fer esport!






El Petit Pelut 7. Kramik el canalla, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
20 x 26,5cm, 34 pàgines.
9,8€


Al Petit Pelut li agradaria ajudar el Pipú, un pollet que s’ha perdut, a retrobar la seva mare, però lʼentabanador del Kramik lʼarrossega a fer mil i una dolenteries per tota la granja. Com acabarà l’aventura? Una història que ens ensenya a seguir la intuïció pròpia sense deixar-nos influenciar pels més forts.
 
El Petit Pelut 8. El bosc de les ombres, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
20 x 26,5cm, 34 pàgines
9,8€

El Petit Pelut és catapultat a un extraordinari bosc. Estranyes siluetes de llop es perfilen entre els arbres i l’espanten molt. Per sort, una família dʼaglans molt simpàtics lʼacull a casa seva. És la patrulla dels aglans: el Petit Pelut s’hi uneix i ell i tota la tropa surten a la caça del llop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada