22 de març 2016

Novetats d'abril de Planeta: El desenllaç de Naruto i el 5è volum de Bola de drac Color Saga Androides

En el proper mes d'abril, Planeta Cómic traurà dues novetats en català. La primera sent la més destacada és el desenllaç de Naruto en el seu volum 72. El seu primer volum va sortir el juny de 2006 a mans de la desapareguda Ediciones Glénat. És a dir casi 10 anys del manga de Naruto en català. L'altra novetat és el cinquè volum de la saga dels Androides i en Cèl·lula de Bola de drac Color


A la venda l'5 d'abril! 


Naruto vol. 72 (de 72), de Masashi Kishimoto
Col·lecció Manga
Rústic - 216 pàgines - 115 x 170 mm - B/N
7,5 €

Després d’aconseguir segellar la Kaguya, i quan tot semblava haver acabat, en Sasuke es rebel·la! Per culpa de les seves maneres de pensar diferents, aparentment irreconciliables, en Naruto i en Sasuke s’enfronten. S’obre el teló d’una batalla en què els dos herois s’ho juguen absolutament tot!!

Inclou, de regal, una postal il·lustrada i signada per l'autor (igual que en l'edició japonesa). En ella, agraeix la fidelitat dels lectors.
Bola de drac Color. Saga dels Androides i en Cèl·lula vol. 5 (de 6), dAkira Toriyama
Col·lecció Manga
Rústic - 224 pàgines - 111 x 177 mm - Color
12,95 €

Després de la batalla contra en Freezer, arriba una nova amenaça. Es tracta del doctor Gero, antic membre de l'exercit de la Cinta Vermella i els seus poderosos androides, que ha fabricat per tal d'acabar amb en  Goku. D'entre tots, destaca en Cèl·lula, un autèntic malson per en Goku i la resta de superguerrers.





Font: Planeta pdf pàgs. 12 (Naruto)  i 13 (DB Color)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada