22 de gener 2016

Novetats de febrer de Planeta: DB Color Androides 3, DBZ El combat definitiu i DB SD 2

Per aquest proper mes de febrer, Planeta Cómic traurà en català tres obres relacionades amb Bola de drac. La primera és el tercer volum de la saga dels Androides i en Cèl·lula de Bola de drac Color, la segona obra és l'anime comic de la pel·lícula El combat definitu, l'onzena pèl·licula de Dragon Ball Z, i tancant aquesta la trilogia d'en Broly. I com a tercera obra tenim el retorn de Bola de drac SD en el seu segon volum, ja que l'any 2015 no se'n va publicar cap volum.

A la venda el 2 de febrer!

Bola de drac Color. Saga dels Androides i en Cèl·lula núm. 3 (de 6), dAkira Toriyama
Col·lecció Manga
Rústic - 224 pàgines - 111 x 177 mm - Color
12,95 €

Després de la batalla contra en Freezer, arriba una nova amenaça. Es tracta del doctor Gero, antic membre de l'exercit de la Cinta Vermella i els seus poderosos androides, que ha fabricat per tal d'acabar amb en  Goku. D'entre tots, destaca en Cèl·lula, un autèntic malson per en Goku i la resta superguerrers.






  Dragon Ball Z. El combat definitiu, d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 144 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95 €
En Broly, el superguerrer llegendari, torna a la vida un cop més! Aquest cop ho fa com un bioguerrer creat gràcies a la tecnologia més avançada!! En Son Goten i en Trunks s’hi enfronten sense dubtar-ho ni un moment, però poc a poc el rival els va acorralant! Seran capaços de derrotar la màquina de lluitar en què s’ha convertit en Broly!?

Aquest volum conté una edició íntegrament en color de l’exitosa pel·lícula Dragon Ball Z: El combat definitiu, estrenada durant l’estiu de 1994!!



Bola de drac SD nº2 (de 3 i oberta), d'Akira Toriyama (Història original i supervisió) i Naho Ohishi (Dibuix)
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95€ 

Si les reuneixes totes set i dius unes paraules, les boles de drac et concediran el desig que vulguis. En Son Goku és un noi que viu a les profunditats de les muntanyes. Un bon dia el noi coneix la Bulma i l’acaba ajudant a buscar les boles.  
La gran aventura que tots coneixem en Super Deformed!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada