16 d’octubre 2015

Novetats d'octubre de Base: Benet Tallaferro, Barrufets i Marsupilami

De cara aquest mes d'octubre, Editorial Base treu el 7è àlbum de Benet Tallaferro, el cinquè àlbum de L'univers dels Barrufetsl'àlbum 33 dels Barrufets i el cinquè de Marsupilami.

Novetats previstes del cara el 26 d'octubre! 

Benet Tallaferro 7. El fetitxe, de Pierre Culliford "Peyo"
21.5 x 29cm, 64 pàgines
14€

En aquest episodi, una dona malvada intentarà enganyar en Benet, perquè utilitzi la seva força sobrehumana per robar un objecte molt valuós d’un museu. 

Fins ara inèdit en català! 
21.5 x 29 cm, 48 pàgines.
12€

Un nou recull d'històries inèdites dels nostres amics blaus que us farà tremolar de por! Descobriu la barrufafesta de Halloween dels Barrufets!
 
Els Barrufets es disfressen per Halloween!







Els Barrufets 33. El Barrufet heroi, de Pierre Culliford "Peyo"
21,5 x 29cm, 48 pàgines
12€

Abandonats a les golfes, els Barrufets troben un llibre molt antic que narra l’èpica aventura del Barrufet que va viatjar fins a la Muntanya del Drac. Al cim, va banyar-se a les aigües vermelles i així va esdevenir insensible a la por, el cansament i el dolor. Tres dels Barrufets que han llegit la història decidiran emprendre una nova expedició cap a la llegendària Muntanya del Drac.

Una heroica i barrufant aventura dels Barrufets a la mítica Muntanya del Drac! 


Marsupilami 5. Baby Prinz, d'André Franquin (creador original), Batem i Yann
21 x 29.7 cm, 48 pàgines.
12€

En aquest còmic, el Marsupilami intentarà salvar un vell Marsupilami captiu a un zoo des de la nit dels temps i que es troba molt feble ja que ha deixat de menjar. Però no serà fàcil, el zoo és en una ciutat en plena revolta on s’acaba de declarar un cop d’estat. El Marsupilami se les haurà d’empescar per arribar al zoo entre els tancs i el caos que s’han apoderat de la ciutat!

Amor i guerra en versió Marsupilami!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada