07 de setembre 2015

Tetsuya Tashiro, dibuixant d' Akame ga kill!, nou convidat al XXI Saló del Manga de Barcelona

Un nou convidat confirma la seva assistència al XXI Saló del Manga de Barcelona: Tetsuya Tashiro, el dibuixant de l'esperadíssim manga Akame ga kill!. Aquest títol, un dels més demanats pels otakus en els últims anys i que ha encapçalat la prestigiosa llista dels més venuts del New York Times, ha generat una immensa expectació entre els aficionats, que de ben segur rebran amb alegria la presència del sensei en el marc del Saló.

tetsuya-tashiro.jpg

Akame ga kill!, que s'unirà al catàleg de NORMA Editorial a partir del proper mes d'octubre, és un manga d'aventures i acció que narra les aventures d'en Tatsumi, un jove que viatja fins a la capital a la recerca de fortuna per salvar el seu poble. Per desgràcia, la ciutat està plena de perillosos personatges que posaran en perill la seva vida i el seu seny, però una trobada fortuïta amb una jove assassina anomenada Akame li donarà un nou sentit a la seva vida. Tatsumi decideix unir-se al Night Raid, un esquadró d'assassins molt especial que vol enderrocar el govern corrupte, en un intent de venjar tots els innocents que han perdut la vida per la crueltat i cobdícia de les altes esferes.

La bona acollida d'aquesta història va fer que el 2014 l'estudi White Fox l'adaptés per convertir-la en una sèrie de televisió de 24 episodis, dirigits per Tomoki Kobayashi (Chobits, Rozen Maiden), i que malgrat no haver estat llicenciada encara a Espanya, gaudeix d'una gran popularitat entre el públic.

Tetsuya Tashiro és un jove dibuixant nascut el 1984, resident a la prefectura d'Aichi. Va debutar el 2008 amb l'obra Kamigami no address, i poc després, el 2010, va començar a col·laborar amb el guionista Takahiro per publicar Akame ga kill! a les pàgines de la revista Gekkan Gangan JOKER. Malgrat la seva joventut, Tashiro ha demostrat la seva mestria donant vida al món d'Akame i al Night Raid amb espectaculars escenes plenes d'acció, humor i emoció. Tetsuya Tashiro assisteix al XXI Saló del Manga de Barcelona en col·laboració amb Norma Editorial.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada