25 de setembre 2015

Novetats d'octubre i del Saló del Manga de Planeta: DBZ Guerrers Espai 5, Naruto 70, DB Color Androides 1 i Promo Shônen

Per aquest proper mes d'octubre en que tindrà lloc el XXI Saló del Manga, Planeta Cómic traurà 3 tandes de novetats, els dies 6, 14 i 20:
- A la primera sortirà el darrer volum, el cinquè, de la saga dels guerrers de l'espai de Dragon Ball Z i el volum 70 de Naruto, faltant dos toms només pel final del manga.
- A la segona tanda, com a novetat pròpia del Saló del Manga sortirà el primer volum de la saga dels Androides i en Cèl·lula de Bola de drac Color.
- I finalment hi haurà al Promoció Shônen on disposarem dels números 1 de Bola de drac Edició Definitiva i de Naruto a preus reduïts. 

A la venda el 6 d'octubre:

Dragon Ball Z. Saga dels guerrers de l'espai núm. 5 (de 5), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 176 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95 €

Cinc anys després de la cruenta batalla d'en Son Goku contra en Ma Junior, l'altra identitat d'en Satanàs Cor Petit, el món ha recuperat la pau. En aquest moment, arriba un home de l'espai. El seu nom és Raditz  i assegura ser el germà gran d'en Goku i membre de la raça dels guerrers de l'espai. Quin secret amaga el naixement d'en Goku? La Terra torna a estar en perill! Què faràs, Goku?  




Naruto núm. 70 (de 72), de Masashi Kishimoto
Col·lecció Manga
Rústic - 208 pàgines - 115 x 170 mm - B/N
7,5 €

Per tal de poder enfrontar-se a en Madara un cop ha obtingut el poder d'en Rikudō després de capturar a tots els Bijū, en Gai obre l'última de les vuit portes: la de la mort! Aconseguirà el seu cop, en el qual va imbuïda tota la seva filosofia com ninja, fer efecte en en Madara!? Mentrestant, el moribund Naruto... coneix en el seu propi món psíquic al mateix Rikudō Sennin!?






A la venda el 14 d'octubre:


Col·lecció Manga
Rústic - 224 pàgines - 111 x 177 mm - Color
12,95 €

Després de la batalla contra en Freezer, arriba una nova amenaça. Es tracta del doctor Gero, antic membre de l'exercit de la Cinta Vermella i els seus poderosos androides, que ha fabricat per tal d'acabar amb en  Goku. D'entre tots, destaca en Cèl·lula, un autèntic malson per en Goku i la resta superguerrers.






A la venda el 20 d'octubre: 

Promoció Shônen: Planeta Cómic reedita a un preu d'1.95€ els números 1 de Bola de drac Edició Definitva i Naruto.

*Reedició limitada sense sobrecobertes.
*Especial Saló del Manga de Barcelona.
*Promoció només per aquest número 1 especial.
*Durant els següents mesos, les sèries promocionades disposaran d'estoc dels números esgotats. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada